Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Philips SpeechMike serien

Vi är alla överens om att Philips SpeechMike är ett perfekt verktyg för alla som dikterar på datorn. De är särskilt oumbärliga inom hälsovårdssektorn, eftersom de är både lätta att använda, extremt stabila och extra hygieniska. Men med de många olika modellerna på marknaden kan det vara svårt att hitta den modell som passar just dig bäst. Därför har vi gjort en snabb och enkel guide till dig, så du på mindre än 2 minuter vet vilken SpeechMike som är skräddarsydd för dig.

Om du vill veta allt, har vi gjort en detaljerad och ultimat guide, så att du kan bli expert på mindre än 5 minuter. Hitta den längre ner under vår snabbguide, eller klicka direkt här.

En enkel guide på 2 minuter

När du väljer den bästa SpeechMike behöver du bara ta ställning till två saker. Det är allt!

1) Vill du använda tryckknapp eller skjutknapp?
2) Vill du uppgradera till Premium Air för att uppleva en ännu högre kvalitet, funktionalitet och flexibilitet?

Överblick över Philips SpeechMike modeller

Tryckknap eller skjutknapp?

Tryckknappar...

Read More

Olympus DS-9500 vs DS-7000 

Olympus har ofta legat i framkanten när det gäller att leverera kvalitetsdiktafoner för de kräsna användarna bland t ex läkare och advokater. Favoritdiktafonen har länge varit Olympus DS-7000. Men nu vill ändå Olympus vidare i utvecklingen, och väljer att lansera en konkurrent till sig själv, i brist på annan konkurrens. Allt för att optimera arbetsprocesserna ute på kliniker och kontor: här kommer den spritt nya Olympus DS-9500!

Vi kastar oss över den och undersöker innovationerna. Vi försöker synliggöra skillnaderna, så att ni vet om uppgraderingen är relevant för er att investera i, eller om ni lika gärna kan fortsätta med den gamla välbeprövade och mycket välfungerande modellen DS-7000.

 

Goda nyheter

Vid ett första ögonkast är skillnaderna mellan DS-9500 och DS-7000 kanske inte helt synliga. Båda diktafonerna använder den välkända skjutknappen för att smidigt styra dikteringen, och båda är trådlösa och kan sättas i en dockningsstation för laddning, när de behöver lite välförtjänt vil...

Read More

Jabra Engage DECT headset serien

Jabra Engage DECT headset serien

”If it ain’t broken, don’t fix it.”
Det är en av de mer pragmatiska sägningar vi har hört från den amerikanska kontinenten. Och denna pragmatik har det danska företaget Jabra valt att anamma. Men nu har de valt att lansera en ersättare för deras gamla headset PRO 9400, det populära och effektiva trådlösa headsetet som används världen över i callcenter och andra kontor som pratar mycket i telefon.

Och det är naturligtvis en välkommen nyhet. Jabra PRO 9400-serien har varit ett av de mest populära headseten sedan den kom på marknaden 2009. Det säger oss något, att det först nu är dags för en ersättare. Med anslutning till både PC, mobil och fast telefon, ett stort urval för maximal flexibilitet, och en räckvidd på upp till 150 meter, så har det förstås varit svårt att följa upp succén med någonting som verkligen är ännu bättre.

Så det finns verkligen något att leva upp till, men nu har Jabra äntligen valt att avslöja ersättaren. Det nya hjärtebarnet kommer i s...

Read More

Plantronics ANC headset: Rocket science till ett jordnära pris

Sedan hunden Laika år 1957 skickades till ett okänt öde i en rymdkapsel, har vi varit angelägna om att sprida våra kolbaserade livsformer över solsystemet. Nästa destination är Mars, och vi kan knappt vänta med att inta det steniga röda ökenlandskapet, med en genomsnittlig temperatur på minus 60 grader.

Utvecklingen går snabbt framåt, och headsettillverkaren Plantronics är med hela vägen!

I början av 60-talet fick Plantronics i uppdrag av NASA att leverera headsets, som skulle användas när den amerikanska Ground Control ville ha kontakt med Major Tom. Deras nära samarbetet resulterade i de headset som byggdes in i rymddräkterna som astronauterna hade på sig, från Mercury- och Apollo-programmen och ända fram till idag. Och det var också ett Plantronics-headset som fångade upp Neil Armstrongs legendariska kommentar när han tog sina första steg på månen.

Vi medger att headsets kanske inte faller under kategorin rocket science, men...

Read More

En äkta amerikan har landat

Äntligen ett Bluetooth headset som ger dig extra allt, men som kommer i en bekväm och diskret design, med in-ear öronsnäckor. Vill du ha ett professionellt HiFi headset med en diskret in-ear design, där glasögon, frisyr eller cowboyhatt inte blir till ett stort vardagsproblem; grattis! Du har hittat årets bästa Bluetooth headset. Får vi presentera den amerikanska drömmen; Plantronics Voyager 6200 UC! 

Voyager 6200

I det stora landet i väst har bärstilen ”neckband headset” länge varit extremt populär. Trådlös frihet är en självklar rättighet i the land of the free. Hur det egentligen står till med den omsjungna friheten i USA i övrigt har vi inte tänkt oss att bedöma här, men vi kan i alla fall lova att Voyager 6200 kommer att bidra till din personliga frihet från buller, dålig förbindelse, upprepningar, missade samtal, och borttappade headsets.

Och denna självständighetsförklaring vilar ändå lätt på dina axlar. Den väger bara två ounces, eller 54 gram, och ändå innehåller d...

Read More