En äkta amerikan har landat

Äntligen ett Bluetooth headset som ger dig extra allt, men som kommer i en bekväm och diskret design, med in-ear öronsnäckor. Vill du ha ett professionellt HiFi headset med en diskret in-ear design, där glasögon, frisyr eller cowboyhatt inte blir till ett stort vardagsproblem; grattis! Du har hittat årets bästa Bluetooth headset. Får vi presentera den amerikanska drömmen; Plantronics Voyager 6200 UC! 


Voyager 6200

I det stora landet i väst har bärstilen ”neckband headset” länge varit extremt populär. Trådlös frihet är en självklar rättighet i the land of the free. Hur det egentligen står till med den omsjungna friheten i USA i övrigt har vi inte tänkt oss att bedöma här, men vi kan i alla fall lova att Voyager 6200 kommer att bidra till din personliga frihet från buller, dålig förbindelse, upprepningar, missade samtal, och borttappade headsets.

Och denna självständighetsförklaring vilar ändå lätt på dina axlar. Den väger bara två ounces, eller 54 gram, och ändå innehåller det extra allt. 


En oamerikanskt diskret nackbygel

Plantronics Voyager 6200 UC ger dig ett fantastiskt stereoljud när du vill luta dig tillbaka och sjunka in i din favoritmusik. Behöver du samtidigt rikta uppmärksamhet på vad som sker i din omgivning på Highway 1, tar du bara ut ena snäckan och kan följa med i vad som händer runt omkring dig.

Och vill du snabbt ta ett samtal face-to-face med en kollega, så tar du förstås bara ut båda snäckorna, men utan att behöva lägga ditt headset i fickan eller på bordet, och riskera att tappa bort det. Mer flexibelt än så kan det nästan inte bli. 


Årets headset landar redan i januari!

Öronsnäckorna sitter på en lätt och lite oamerikanskt diskret nackbygel, som hänger bekvämt och som dessutom kan göras ännu mer dold då den sitter utmärkt under en krage, en halsduk eller Abraham Lincolns skägg. Den smarta nackbygeln huserar dessutom en intuitiv kontrollstation, där du kan styra de viktigaste funktionerna, som t ex att svara och lägga på, höja och sänka volymen, samt spela, pausa och hoppa mellan dina bästa evergreens i spellistan.

Den indikerar dessutom inkommande samtal genom en diskret vibration i nacken, när du håller paus och har bägge öron fria. Så du missar aldrig ett samtal, oavsett var du befinner dig och vad du gör.

Med en trådlös räckvidd på cirka 100 feet, eller 30 meter, och en batteritid på upp till 16 timmars aktivt användande, så är din mobilitet säkrad för mer än en aktiv och kommunikativ heldag. 

På nackbygeln sitter också fyra högkvalitativa brusreducerande mikrofoner som effektivt fångar din röst, och inget annat. Dina kunder och andra samtalspartners kommer inte att kunna höra om du sitter på kontoret och jobbar så svetten rinner, eller om du går och väntar på den perfekta stillahavsvågen med en surfbräda och en kall Budweiser på stranden. 


Väntan på den perfekta vågen

Men även den mest mobila medarbetaren sitter ibland vid sin PC och jobbar. Med en USB dongel har du ostörd kontakt mellan headset och dator. Och självklart kan du vara kopplad till både dator och smartphone samtidigt, så du missar inga viktiga samtal ens när du är djupt försjunken i arbete och musik, eller varför inte ett dataspel.

För med det sublima ljudet vågar vi påstå att detta är ett headset som kan tillfredsställa även den mest kräsne gamer. Utan att du blir tung i huvudet efter en hel natts All American guns’n’glory framför din 40 inches 4K monitor.

Ett perfekt inter-state headset ska naturligtvis också kunna packas ner och förvaras säkert på resan. Därför medföljer ett praktiskt fodral, utan att det kostar en enda dollar extra. Det kallar vi value-for-money!


 Value-for-money

Och sist men inte minst, så har man förstås inte tummat på dina örons personliga säkerhet. Med SoundGuard är du skyddad både från skadligt höga ljud och från överbelastning under en längre tids aktivt användande.

So just bring it on!Läs mer om och köp Plantronics Voyager 6200 Black här

Läs mer om och köp Plantronics Voyager 6200 Sand här

Vill du veta mer om Plantronics? Vi ger dig en liten överblick här