Logitech

OM LOGITECH

 

Med fokus på innovation och kvalitet gör Logitech tillbehör som förstärker din digitala upplevelse. De startade 1981 med mustillverkning och har sedan dess utökat sin nyskapande produktlinje till att även förnya gaming, PC navigering, internetkommunikation, digital musik och hemmaunderhållning. Receptet är enkelt: Logitech undersöker hur kunderna använder sina digitala enheter till vardags. Utifrån detta sätter deras ingenjörer och designers ned tillsammans för att skapa större upplevelser för dig – rikare, roligare, bekvämare, mer behagliga och produktiva, helt enkelt bara bättre.

Logitech är ett aktiebolag noterat på SIX och NASDAQ, och har huvudsäte i Lausanne, Schweiz. De har över 7.000 anställda på kontor i 5 länder på 3 kontinenter.

 

Varför Logitech?

  • De har konsekvent byggt upp ett världsberömt märke, som står för kvalitet och användbarhet. 
  • De har vunnit över 100 priser för deras produkter sedan 2007. Det vittnar om kvalitet och användarvänlig design. 
  • Det är i stort sett alltid en riktigt god idé att investera i Logitech produkter, då du får otroligt mycket kvalitet till en liten kostnad.
  • De designar lösningar direkt utifrån kundens användarvanor och behov. Det gör deras produkter skräddarsydda för företagets vardagsbehov.

Besök Logitechs hemsida

 

 

 

UTVALDA LOGITECH WEBCAMS

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© 2018 Zinuss.