Plenom

OM PLENOM

 

Plenom har sedan 2003 designat och utvecklat Busylight och arbetar varje dag för att göra arbetsmiljön bättre på kontor över hela världen. De skapar i samarbete med sina globala partners och kunder lösningar som är riktade för att möta behoven hos alla typer av företag. God kommunikation är för Plenom som trafikinformationsflödet. Du behöver effektiva signaler för att förhindra trafikstockningar i flödet av information, så att du kan fokusera på dina viktiga uppgifter. Busylight är en indikator som visar på ett enkelt och tydligt sätt när du är upptagen, eller när du är redo att få ny input från dina engagerade kollegor.

Plenom är ett danskt aktiebolag med huvudkontor strax utanför Århus. De har också en bas i Florida, USA, och deras distributionsnät som täcker över 30 länder runt om i världen.

 

Varför Plenom?

  • De ligger bakom utvecklingen av Busylight som vi känner den. De är den ursprungliga tillverkaren av statusindikator, och deras produkter håller hög kvalitet och bred
  • funktionalitet.
  • De utvecklar sina produkter med passion och förnuft och gör det möjligt för människor att arbeta smartare tillsammans.
  • Du kan lätt och enkelt alltid visa din status för dina kollegor så att du kan arbeta utan att bli avbruten.
  • Du kan enkelt integrera Busylight med Lync, Skype for Business och bordstelefoner.

Besök Plenoms hemsida

 

 

 

UTVALDA PLENOM BUSYLIGHT

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
© 2018 Zinuss.