Voice recorder

En voice recorder är en diktafon, som är utformad för att spela in anteckningar, intervjuer, möten, föreläsningar, musik och liknande. Perfekt som fickminne när du behöver göra en röstinspelning snabbt, och har behov för att spara den.

Alla diktafoner kan spara dina röstinspelningar, så att du alltid har dem på dig. Du kan sedan välja att överföra dina ljudfiler till en dator när du har möjlighet, och därmed spara dem på ett säkert ställe.

Mikrofonerna är ofta speciellt anpassade för olika ändamål: Zoom-mikrofoner riktar sig mot en enda källa på avstånd och är perfekt för att spela in föreläsningar och presentationer, medan stereomikrofoner med hög inspelningsbredd är idealisk för att spela in samtal vid möten med flera personer, och du får en fantastisk musikinspelning med en särskilt robust mikrofon som fångar hela ljudspektrat.

Oavsett om du behöver en ljudinspelare för viktiga samtal, tankar, möten eller musik, har vi här ett urval av de allra bästa diktafonerna som passar för just dina behov.

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© 2018 Zinuss.