EPOS Expand SP 20 ML

1 039,00 kr 831,20 kr
I lager
SKU
1000226
   

EPOS Expand SP 20 ML konferenstelefon är för dig som snabbt ska sätta upp ett telefonmöte, när du och dina kolleger har viktiga samtal över Skype for Business. Med USB till PC och 3,5 mm jack till mobil fungerar den utmärkt till alla dina kommunikationsenheter.SP 20 ML är certifierad för Skype for Business och Lync

Sätt upp ett telefonmöte på under tio sekunder
Med en EPOS Expand SP 20 ML konferenstelefon kan du snabbt och smidigt sätta upp ett telefonmöte, när ditt team vill hålla viktiga Skype for Business gruppsamtal. Använd den till både PC och mobil, och du kan bokstavligt talat sätta upp mötet var som helst på under 10 sekunder, eftersom den installerar sig själv. Bara koppla den till datorn med USB eller till din smartphone med 3,5 mm jack stick, och ni är redo för samtalet. Din konferenstelefon är alltid skyddad på språng med det smarta fodralet.

Den största fördelen är det fantastiska Sennheiser ljudet, som med Voice Clarity och ekoeliminering gör, att alla i rummet kan höra och bli hörda. Aldrig mer dåliga mikrofoner eller högtalare från din PC eller mobil. HD Voice teknologin fångar röster bättre och mer detaljerat, medan brusdämpningen ser till att hålla ner alla bakgrundsljud till ett minimum. Allt detta ger renare och klarare samtal, så att ni ostört kan fokusera på det viktiga. Sennheiser SP20 ML är perfekt för möten med upp till 4 personer i lokalen.

Bevara kontrollen över era samtal med den intuitiva panelen på Sennheiser speakerphonen. Med ett enkelt tryck på en knapp kan du besvara uppringningar och lägga på, skruva upp och ner för ljudstyrkan samt avbryta mikrofonen.

EPOS Expand SP 20 ML är certifierad för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.