EPOS Sennheiser ADAPT 660

3 564,00 kr 2 851,20 kr
I lager
SKU
1000200
   

EPOS Sennheiser ADAPT 660 Bluetooth-headset låter dig fokusera på dina uppgifter med den inbyggda ANC-tekniken, som tar bort bakgrundsljud var du än är.

 

ADAPT 660 är certifierad för Microsoft Teams och Zoom.

EPOS Sennheiser ADAPT 660 är verkligen noggrann med detaljerna och ger dig något av det bästa du kan förvänta dig av ett Bluetooth-headset för kontoret.

Fokus på kvalitet och komfort
Högtalarna på EPOS ADAPT 660 är utrustade med kuddar i mjukt konstläder, som sitter bekvämt på öronen och pannbandet kan givetvis anpassas efter ditt huvud. Du får perfekt ljud i vanlig Sennheiser-stil och detta Bluetooth-headset har inbyggd ANC-teknik, som aktivt tar bort bakgrundsljud oavsett om du pendlar på tåget eller sitter på öppet kontor. Detta gör att du alltid kan hitta lugn för dina uppgifter eller om du bara vill koppla av med lite musik.

För din mobil och dator
Sennheiser ADAPT 660 kan enkelt kopplas till din smartphone via Bluetooth och en USB Bluetooth-adapter ingår också, så att du kan hålla onlinemöten i t.ex. Microsoft Teams och Skype för företag. Det finns knappar på ditt Sennheiser-headset för att svara på samtal och justera volymen, så att du enkelt kan hantera dina samtal oavsett om de kommer från din mobiltelefon i fickan eller din bärbara dator på skrivbordet.

Bra med kraft
Med EPOS Sennheiser ADAPT får du upp till 30 timmars samtalstid på en laddning, så du behöver inte vara nervös för att få slut på ström även om du pendlar fram och tillbaka till jobbet och har en lång dag på kontoret. Batteriet tar ca. 3 timmar för full laddning och den har upp till 15 dagars standby.

Vad finns i boxen?
EPOS ADAPT 660 headset, BTD 800 ML USB-adapter, MicroUSB-kabel, ljudkabel, flygplansadapter och fodral.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.