EPOS Sennheiser Impact DW Pro 1 Phone

2 595,00 kr 2 076,00 kr
I lager
SKU
1000523
   

EPOS Sennheiser Impact DW Pro 1 Phone är ett slitstarkt trådlöst headset för fast telefon. Du kan tala fritt på hela kontoret med upp till 180 meters räckvidd och extra brusdämpning, och med 12 timmars batteri står du aldrig utan taltid.

Ditt headset från morgon till kväll
EPOS Sennheiser Impact DW Pro 1 Phone levererar den trådlösa flexibiliteten som behövs för att ge kunderna den allra bästa servicen, när du talar din fasta telefon. Headsettet har upp till 180 meters räckvidd och 12 timmars batteritid. Headsettet laddar automatiskt upp i basen. Så du kan tala nästan var som helst och hur länge som helst. Med en slitstark och behaglig design i lyxiga material, känns DW 1 Pro lätt och ledigt att ha på under hela dagen.

Fångar din röst - och inget annat
Med stor kvalitet följer också stort ljud. Sennheiser Voice Clarity gör din stämma klar och tydlig, även om du är i en stökig omgivning. HD Voice fångar fler detaljer i din röst, och bakgrundsbuller filtreras bort med Ultra Noise Cancel, så att kunden kan höra dig klart och tydligt uatn att bli distraherad av bakgrundsljud. Du har ett öra fritt, så att du kan bevara överblicken över omgivningen medan du talar med dina kunder. Med hjälp av ActiveGard teknologin kan du använda headsettet utan att oroa dig över din hörsel, eftersom det eliminerar skadligt höga ljud på linjen.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.