EPOS Sennheiser Impact MB PRO 1

1 805,00 kr 1 444,00 kr
Ej i lager
SKU
1000564

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 1 är Bluetooth headsettet för dig som inte vill kompromissa med kvaliteten, när du tager ditt professionella liv med dig på språng. Du får med huvudbågen och hörlurarna lika bra kvalitet som med ett kontorsheadset.

Solid design för ditt liv i farten
EPOS Sennheiser Impact MB PRO 1 är headsettet för dig, som inte vill kompromissa med kvaliteten, när du tar med dig ditt professionella liv ut från kontoret. Det ger dig den flexibilitet och mobilitet du behöver, när du lämnar kontoret, men fortfarande vill ha kontakt med dina kunder. Du parar enkelt ihop den med din mobil via Bluetooth, och med upp till 15 timmars taltid står du aldrig utan batteri. En solid design med huvudbåge och en enkel hörlur i high-end material ger dig full överblick över omgivningen, medan du med den välkända Sennheiser kvaliteten kan fördjupa dig i samtalet.

Perfekta samtal överallt
Med MB Pro 1 behöver du inte vara rädd för dålig samtalskvalitet, när du befinner dig i stökiga omgivningar. Med klassens bästa Ultra Noise Cancel tar headsettet bort oljud omkring dig, så att du höst tydligt i alla situationer. Kombinerat med Sennheisers välkända ljud i HD Voice upplever dina kunder en klarare och mer naturlig röstkvalitet i samtalet. Den patenterade ActiveGard teknologin skyddar dig mot plötsliga höga ljud, så du kan tala hela dagen utan att vara nervös för att din hörsel tar skada.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.