EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2

1 457,00 kr 1 165,60 kr
I lager
SKU
1000566
   

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 ger dig kvaliteten och känslan av ett professionellt kontorsheadset även på språng. Koppla det till mobilen med Bluetooth och ta med dina professionella samtal överallt.

Solid design för livet på språng
EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 är headsettet för dig, som inte vill kompromissa med kvaliteten, när du tar med dig ditt professionella liv ut från kontoret. Det ger dig den flexibilitet och mobilitet du behöver, när du inte kan vara på kontoret, men ändå behöver hålla kontakten med dina kunder. Via Bluetooth kan du enkelt para ihop det med din mobiltelefon, och med upp till 15 timmars samtalstid är du aldrig utan batteri. En robust stereodesign ger dig alla fördelar med ett kontorheadset, enkelt att ta med. Du kan fördjupa dig i samtal överallt, och med den unika Room Experience teknologin, känns det nästan som om att du sitter i samma rum som personen du talar med.

Perfekta samtal överallt
Med MB Pro 2 behöver du inte vara rädd för dålig samtalskvalitet, när du befinner dig i stökiga miljöer. Ultra Noise Cancel tar bort allt stök omkring dig, så din röst går tydligt igenom, oavsett om du är på kontoret, på gatan eller i bilen. Sennheisers välkända ljud i HD Voice gör din stämma helt klar och naturlig, så ditt samtal är alltid av högsta kvalitet, oavsett var du befinner dig. Du är helt säkrad mot skadligt buller med en patenterad ActiveGard teknologi, så du kan tala hela dagen utan att vara nervös för att ta skada.


Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.