EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 UC ML

1 945,00 kr 1 556,00 kr
Ej i lager
SKU
1000567

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 UC ML ger dig via Bluetooth både utmärkt HiFi stereoljud och bullerdämpande mikrofon för Lync på PC på kontoret och för mobilen i farten. Det gör det till ett upplagt val för den flexibla medarbetaren.MB Pro 2 UC ML är certifierat för Skype for Business och Lync

Ett flexibelt och mobilt headset
EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 UC ML är för dig som ringer professionella samtal på kontoret men som också vill ta samtalen med på språng. Dual Connectivity ansluter headsettet till Skype for Business på PC med Bluetooth samtidig med din mobiltelefon. Besvara dina uppringningar automatiskt genom att bara ta på headsettet, som kommer med upp till hela 15 timmars taltid. Sennheiser ljudupplevelsen med hörlurar i HiFi stereoljud ger dig en perfekt samtals- och musikupplevelse, så du kan bara stänga av från din omgivning och dedikera dig till dina kunder och ditt arbete.

Professionella samtal överallt
Sennheiser MB Pro 2 UC ML låter med Room Experience bokstavligt som om du talar med någon i samma rum. Det gör att samtalet låter helt naturligt, och du avlastar dina öron och kan tala flera timmar om dagen utan att bli trött. HD Voice fångar hela din stämma, och Ultra Noise Cancel filtrerar bort bakgrundsbuller, så det du säger blir kristallklart. Du kan koncentrera dig på att ingå avtal utan att vara bekymrad över, om du har blivit korrekt uppfattad. Den patenterade ActiveGard teknologin skyddar hörseln mod skadliga ljud.

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 UC ML är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.