EPOS Sennheiser Impact SC 230 USB

1 529,00 kr 1 223,20 kr
Ej i lager
SKU
1000516

EPOS Sennheiser Impact SC 230 USB är ett headset för PC, som är byggt för att hålla. Med slitstarka material och flexibel design är det bygge för dig som använder det mycket under dagens lopp och gärna vill använda det i många år.

Ett headset som passar dig
EPOS Sennheiser Impact SC 230 USB är med sin lätta design mycket behagligt att ha på, nr du talar med kunder över softphone genom din arbetsdag. Headsettet är byggt för att hålla i många år med den slitstarka metalförstärkta huvudbygeln och robusta material. Öronkudden med CircleFlex rättar in sig efter ditt öra, och du kan anpassa huvudbygeln till att sitta tätt och skönt om ditt huvud, så att din komfort blir maximal. Justera mikrofonarmen som du vill, den fungerar till både vänster och höger öra, och du kan sätta den alldeles intill din mun eftersom den har så mjuka material.

Bjud kunderna på ett gott ljud
Med sin flexibla mikrofonarm fångar SC 230 USB din röst helt optimalt, så att du alltid kan ge dina kunder och kolleger det perfekta samtalsljudet. Med Sennheiser Voice Clarity går din röst helt rent igenom, även om du sitter i ett stökigt call center eller kontor. Den brusdämpande mikrofonen ser till att ta bort bakgrundsljud, och HD Voice kvaliteten fångar alla nyanser i din stämma, så att du låter kristallklar i samtalet. Det smarta designen med en enkel hörlur ger dig överblick över omgivningarna, medan du kan fördjupa dig i samtalet.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.