EPOS Sennheiser Impact SDW 5015

3 320,00 kr 2 656,00 kr
Ej i lager
SKU
1000595

EPOS Sennheiser Impact SDW 5015 kan anslutas till både fast telefon och PC samtidigt. Du får upp till 180 m. Trådlös räckvidd och möjlighet att välja den bärstil som passar dig bäst. Ljud i bästa kvalitet.

Mångsidigt headset
EPOS Sennheiser Impact SDW 5015 är designad för att ge dig den bästa upplevelsen när du pratar i telefon. Ett pannband, pannband och öronkrok ingår, så att du kan anpassa ditt headset för att ge dig bästa komfort. Batteriet ger dig upp till 10 timmars samtalstid, vilket räcker för de flestas vardag på kontoret.
Ditt Sennheiser-headset har även en inbyggd statuslampa, som kan visa människor omkring dig om du är upptagen och inte vill bli störd.

Optimalt ljud

Med SDW 5015 får du ett verktyg för att enkelt hantera vardagliga många samtal. Du får upp till 180 m räckvidd på ditt Sennheiser-headset och har möjlighet att besvara och avsluta samtal utan att behöva gå tillbaka till din plats.
Ljudet är det bästa för både dig och den du pratar med. Mikrofonen använder Sennheiser Voice Detection-teknik för att separera bakgrundsljud från tal, så att din röst går igenom klart och tydligt till din kund. Du skyddas av Sennheiser ActiveGard, som förhindrar akustiska stötar över 118 dB. För höga ljud stoppas innan de kan gå in och stressa din hörsel.

Fantastiska expansionsmöjligheter
Om du upptäcker att du också vill använda din Sennheiser SDW 5015 tillsammans med din smartphone, då kan du köpa Sennheiser BTD 800-adaptern som gör det möjligt att ansluta din mobil via Bluetooth.
På samma sätt kan du välja att lägga till en Sennheiser UI 10 BL statuslampa som kan monteras på t.ex. din skärm. Då kan folk alltid se om du är ledig eller upptagen –även om du är borta från din plats.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5015 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.