EPOS Sennheiser Impact SDW 5016

3 569,00 kr 2 855,20 kr
I lager
SKU
1000619
   

EPOS Sennheiser SDW 5016 samlar alla dina enheter i ett. Fast telefon, dator och mobiltelefon – det tar allt! Ett headset som ger dig upp till 180 m. Räckvidd och ljud i vanlig Sennheiser-kvalitet.

Ett headset för allt
Med EPOS Sennheiser Impact SDW 5016 kan du besvara samtal fritt från din smartphone, fasta telefon och dator. Din PC eller Mac ansluts enkelt med en USB-kabel och din mobil paras snabbt via Bluetooth. Med upp till 180 m räckvidd kan du enkelt plocka upp en kopp låda medan du pratar i telefon. Komforten är också under kontroll, eftersom ditt Sennheiser-headset kommer med både pannband, nackband och öronkrok, så att du kan välja den bärstil som passar dig bäst.

Det bästa ljudet för professionella samtal
När du pratar med din kund är det viktigt att du går igenom tydligt utan buller och störande ljud. Sennheiser SDW 5016 har en mikrofon som använder röstavkänning, som tar bort bakgrundsljud från tal, så att din röst blir tydlig för personen du pratar med. Under den långa arbetsdagen med många samtal skyddas du även av Sennheiser ActiveGard-teknik, som stoppar höga ljud över 118 dB, så att din hörsel inte belastas.

Lång samtalstid
Sennheiser SDW 5016 har ett batteri som ger dig upp till 10 timmars samtalstid och skulle det oväntat inte räcka så kan du lägga ditt headset i basen när du ska äta lunch. 50 % av batteriet laddas på bara 30 minuter!

EPOS Sennheiser Impact SDW 5016 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.