EPOS Sennheiser Impact SDW 5033

3 774,00 kr 3 019,20 kr
Ej i lager
SKU
1000587

EPOS Sennheiser Impact SDW 5033 är ett trådlöst headset för dator med en räckvidd på upp till 180 meter. Den bärs med pannband och har ett batteri som räcker för den långa arbetsdagen.

 

SDW 5033 är certifierad för Skype for Business.

Headset för dator
EPOS Sennheiser Impact SDW 5033 ansluts från basstationen till din PC eller Mac med en USB-kabel och du är redo att ringa samtal i Skype för företag och många andra mjukvarulösningar. Headsetet bärs med pannband och högtalaren har en mjuk kudde som vilar bekvämt på örat.

Gott om batteri
Med Sennheiser SDW 5033 får du upp till 14 timmars samtalstid på full laddning, vilket tar ca. 90 minuter. Därför är den perfekt speciellt för dig som pratar mycket i telefon under dagen. Om du glömde att ladda ditt Sennheiser-headset innan du gick hem kan du snabbt väcka liv i det nästa dag. 50 % av batteriet i SDW 5033 laddas på bara 30 minuter.

Lätt att använda
Du får upp till 180 meters trådlös räckvidd med Sennheiser SDW 5033 och du kan enkelt svara på samtal från Skype direkt på ditt headset. Du slipper därför skynda dig tillbaka till din plats. Självklart går även volymen att ställa direkt på SDW 5033 och du kan även stänga av mikrofonen om du behöver fråga en kollega något samtidigt som du har kunden i telefonen.

Det bästa ljudet
Förutom att ta emot ljud i standard Sennheiser-kvalitet är du också skyddad mot akustiska stötar av ActiveGard-teknik. Högtalarna i Sennheiser SDW5035 dämpar automatiskt plötsliga höga ljud som t.ex. repan på linan så att din hörsel inte utsätts för stress. Din kund är också garanterad det bästa ljudet, eftersom mikrofonen i SDW5033 på ett intelligent sätt skiljer din röst från bakgrundsljud, så att du går igenom klart och tydligt.

Pratar du också i mobilen?
Skulle du senare få reda på att du även vill använda ett headset till din mobiltelefon så kan Sennheiser SDW 5035 utökas så att du kan ansluta din smartphone via Bluetooth. Sennheiser BTD 800 USB Bluetooth-adaptern kopplas in i basstationen på SDW5035 och sedan kan du ringa samtal på både dator och mobil.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5033 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.