EPOS Sennheiser Impact SDW 5034

5 670,00 kr 4 536,00 kr
I lager
SKU
1000611
   

EPOS Sennheiser Impact SDW 5034 kan kopplas till både din mobiltelefon och dator i denna trådlösa lösning. Headset med upp till 180 meters räckvidd och certifiering för Skype for Business.

En bra bärlösning
EPOS Sennheiser Impact SDW 5034 passar dig som har många samtal under dagen när du sitter på kontoret eller i receptionen. Komfort är tänkt in i designen och detta Sennheiser-headset bärs med ett pannband som enkelt kan justeras för att passa din huvudform. Samtidigt finns det en mjuk kudde på högtalaren som vilar lätt på örat och gör den bekväm att ha på sig under en längre tid.

Headset för PC och mobil
Med SDW5034 får du en högkvalitativ produkt som är lätt att komma igång med. Din PC eller Mac kan snabbt anslutas via USB och din mobil paras ihop med Bluetooth. Då är du redo att ta emot samtal.

Trådlös frihet
Du får upp till 180 meters räckvidd med Sennheiser SDW 5034, så att du kan röra dig fritt när du har samtal med dina kunder. Du kan även enkelt svara och avsluta samtal direkt på ditt Sennheiser-headset, där du även kan justera volymen och slå på och av mikrofonen.

Till den upptagna medarbetaren
Här får du ett headset som har kraften för även den mest hektiska dagen på kontoret. Sennheiser SDW5034 ger dig upp till 14 timmars samtalstid på en enda laddning. Skulle du ändå ha glömt att ladda ditt headset och köra det tomt tar det bara 30 minuter att ladda batteriet 50 %.

Det bästa ljudet
Sennheiser SDW 5034 ser till att din kund hör dig tydligt. Med Voice Detection-teknik tar mikrofonen bort bakgrundsljud och sätter fokus på din röst så att du går igenom tydligt under samtalet. Din egen hörsel skyddas också från stress från akustisk stöt med ActiveGard. Det innebär att höga ljud och buller på linjen dämpas så att du inte störs under samtalet.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5034 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.