EPOS Sennheiser Impact SDW 5035

3 404,00 kr 2 723,20 kr
I lager
SKU
1000599
   

EPOS Sennheiser Impact SDW 5035 kopplar ihop din fasta telefon och dator i ett headset, där du har möjlighet att svara på samtal med upp till 180 m räckvidd. Bär med pannband.

Headset för hela dagen
EPOS Sennheiser Impact SDW 5035 är utrustad med ett pannband som kan justeras för att passa ditt huvud och högtalaren har en mjuk kudde som vilar bekvämt på ditt öra. Designen är avsedd för att du ska kunna bära ditt Sennheiser-headset länge under dagen för de många samtalen på kontoret.

Lång samtalstid
Det märks också på batteriet att Sennheiser SDW 5035 är gjord för att användas. Du får upp till hela 14 timmars samtalstid på full laddning. Den kan därför nå även de mest trafikerade receptionerna och callcenterna. Skulle ditt headset oväntat få slut på ström kan det laddas 50 % på bara 30 minuter – t.ex. under lunchrasten.

Enkel och intuitiv drift
Med upp till 180 m räckvidd kan du gå runt fritt under ett samtal och när du tar emot samtal på Skype eller annan datortelefon kan du svara på samtalet på ditt Sennheiser SDW 5035 headset. Har du en tublyftare på din fasta telefon kan du även svara på samtal därifrån.

Ljud i toppklass
Med Sennheiser SDW 5035 är du skyddad av ActiveGard-teknik, som förhindrar höga ljud över 118 dB från att slinka igenom. Dessa så kallade akustiska stötar kan stressa hörseln under en arbetsdag med många samtal och därför håller ditt Sennheiser-headset ljudet på en behaglig nivå. På liknande sätt använder mikrofonen i SDW5035 Voice Detection, som känner av vad som är tal och brus när ljudet kommer in. På så sätt är du säker på att din röst går igenom klart och tydligt till din kund.

Vill du ha mer?
Om du upptäcker att du vill kunna använda din mobiltelefon till ditt SDW 5035-headset kan du köpa en Sennheiser BTD 800-adapter som låter dig ansluta din smartphone trådlöst via Bluetooth. Du kan också sätta en Sennheiser UI 10 BL statuslampa på ditt headset så att dina kollegor kan se om du är upptagen.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5035 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.