EPOS Sennheiser Impact SDW 5064

3 650,00 kr 2 920,00 kr
I lager
SKU
1000615
   

EPOS Sennheiser Impact SDW 5064 trådlöst stereo headset som kan användas med både dator och mobiltelefon, så du har det i en komplett lösning.

 

SDW 5064 är certifierad för Skype for Business.

Headset för det öppna kontoret
EPOS Sennheiser Impact SDW 5064 är lämplig för callcenter och bullriga kontorsmiljöer. Det är ett stereoheadset med komfort i åtanke. Mjuka kuddar på högtalarna och ett justerbart pannband gör den bekväm att ha på sig under de många samtal som kommer under dagen. Med ljud för båda öronen kan du lättare fokusera på samtalet när du kämpar med bakgrundsljud.

Klart ljud till kunden
Det är viktigt att du hörs tydligt när du har viktiga samtal med dina kunder. Sennheiser SDW 5064 ser till att ta bort bakgrundsljud när du talar och fokuserar på din röst så att du går igenom tydligt. Mikrofonen i SDW5064 känner av vad som är brus med Sennheiser Voice Detection-teknik och filtrerar bort det under samtalet.

Lätt att använda
Ditt Sennheiser SDW 5064-headset kan enkelt anslutas till din Mac eller PC via USB och din smartphone paras snabbt via Bluetooth. Då kan du röra dig fritt under dina konversationer, eftersom SDW5064 har en räckvidd på upp till 180 meter. Oavsett om ett samtal kommer från Skype eller din mobiltelefon kan du svara direkt på ditt Sennheiser-headset.

Lång samtalstid
När du anländer på morgonen är batteriet fulladdat på Sennheiser SDW 5064, eftersom en laddning bara tar 90 minuter. Men skulle du ha glömt att ställa in den dagen innan tar det bara 30 minuter att ladda 50 % av batteriet och sedan kan du snabbt komma igång med att ringa. SDW 5064 ger upp till 14 timmars samtalstid och håller därför under hela arbetsdagen.

Undvik störningar
Sennheiser SDW 5064 har en inbyggd statuslampa som visar dina kollegor att du är upptagen och inte vill bli störd. Det är dock också möjligt att komplettera med en Sennheiser UI 10 BL statuslampa som är ansluten till basstationen på ditt headset. Lampan har en tippbar fot och kan till exempel monteras på din skärm så att din status syns tydligt för din omgivning.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5064 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.