EPOS Sennheiser Impact SDW 5065

4 013,00 kr 3 210,40 kr
Ej i lager
SKU
1000603

EPOS Sennheiser Impact SDW 5065 ger dig högkvalitativt ljud – både för dig och din kund. Den ansluts till fast telefon och dator samtidigt och du får 180 meters räckvidd så att du kan röra dig fritt från din plats under samtalet.

Ljud i båda öronen
EPOS Sennheiser Impact SDW 5065 är ett stereoheadset av hög kvalitet. Pannbandet justeras för att passa ditt huvud och de mjuka öronkuddarna ser till att högtalarna vilar mjukt på dina öron. Komfort är av största vikt, så att du kan få en bekväm upplevelse med ditt Sennheiser-headset för många samtal under dagen.

Batteriet följer efter
Självklart måste det finnas tillräckligt med ström för att du ska kunna använda SDW 5065 hela dagen och här brister inte heller batteriet. Du får upp till 14 timmars samtalstid och ditt headset justerar själv strömmen beroende på ditt avstånd till basstationen, så att du får ut det mesta av batteriet.

Mikrofonen vill bara ha din röst
När man pratar med en kund kan det vara ganska obekvämt och rent ut sagt pinsamt om det är oväsen och pratande kollegor runt omkring sig. Med Voice Detection-tekniken skiljer mikrofonen i Sennheiser SDW 5065 bakgrundsljud från tal så att du tydligt kan gå vidare till personen i andra änden av samtalet.

Anslutningen är OK
Sennheiser SDW 5065 erbjuder upp till 180 meters räckvidd, så du behöver inte vara nervös för att gå ut och hälla upp en extra kopp kaffe under ett samtal. Basstationen ansluts enkelt till din PC eller Mac via den medföljande USB-kabeln. Du kan enkelt besvara och avsluta ett samtal på ditt headset när du tar emot samtal i Skype eller annan datortelefon. Har du en rörlyft till din fasta telefon kan du även ta emot samtal direkt på SDW 5065.

Möjlighet till expansion
Du kan också använda Sennheiser SDW 5065 med din smartphone om du köper Sennheiser BTD 800 USB-adapter. Denna kopplas helt enkelt in i basstationen och sedan kan du ansluta din mobiltelefon trådlöst via Bluetooth. Du kan också göra klart för dina kollegor om du kan bli störd genom att ansluta en Sennheiser UI 10 BL statuslampa som automatiskt lyser rött när du är upptagen med ett samtal.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5065 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.