EPOS Sennheiser Impact SDW 5066

3 748,00 kr 2 998,40 kr
Ej i lager
SKU
1000627

EPOS Sennheiser Impact SDW 5066 ger dig ökat fokus på samtalet med ljud för båda öronen. Headset kombinerar PC, smartphone och fast telefon i en lösning och ger dig 180 meter trådlös räckvidd.

Headset för det livliga kontoret
EPOS Sennheiser Impact SDW 5066 är ett stereoheadset lämpligt för bullriga, öppna kontor och callcenter. Den är designad för att kunna användas hela dagen. Därför är komfort också tänkt i form av ett justerbart pannband och bekväma öronkuddar. SDW 566 förbättrar koncentrationen när du får ljud i båda öronen och kan höra din kund tydligt och därmed kommer du också att kunna ge en bättre service.

Klart ljud
Mikrofonen på Sennheiser SDW 5066 ser också till att brus och tal runt omkring dig filtreras bort. Sennheiser Voice Detection-teknik sätter fokus på din röst så att du går igenom tydligt till din kund. Som användare drar du själv nytta av ActiveGard, som skyddar mot akustiska stötar – högt ljud och ljud som oväntat stör linjen. Därmed förhindrar ditt Sennheiser-headset stress mot din hörsel under hela dagen.

Ett headset för allt
Med Sennheiser SDW 5066 får du ett headset som kan kopplas till både fast telefon, mobiltelefon och dator. Din PC eller Mac ansluts snabbt med en USB-kabel och din smartphone behöver bara paras ihop via Bluetooth och sedan är du redo att ringa samtal. Du kan enkelt svara på samtal direkt på ditt headset och har du en tublyftare på din fasta telefon fungerar den funktionen även där. Du får upp till 180 meters räckvidd med SDW 5066, så att du kan gå runt fritt under ett samtal.

Lång samtalstid
Batteriet i Sennheiser SDW 5066 räcker upp till 14 timmars samtalstid, så du är väl rustad för en lång arbetsdag. Ditt Sennheiser-headset reglerar till och med strömmen efter hur långt du går från basstationen. På så sätt får du ut det mesta av batteriet. Om du glömde ladda ditt headset innan du åkte hem dagen innan kan du snabbt väcka liv i det. Det tar bara 30 minuter att ladda batteriet 50 %.

Undvik att bli störd
Det finns en inbyggd statuslampa på sidan av Sennheiser SDW 5066 headsetet som visar dina kollegor om du är upptagen. Om du vill göra det mer synligt kan du ansluta en Sennheiser UI 10 BL statuslampa till basstationen. Lampan har en fällbar fot och kan placeras på ditt bord eller monteras på din skärm.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5066 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.