Sportheadset

Din träning blir automatiskt bättre och mer behaglig med specialbyggda trådlösa hörlurar för löpning, sport eller fitness. Om du någon gång har försökt att träna med hörlurar avsedda för andra ändamål, har du snabbt kunnat märka att de är obekväma och inte tål svett eller klarar snabba rörelser.

Ett specialanpassat träningsheadset har vattentäta hörlurar byggda av solitt material, och har testats för att klara både damm och fukt. Detta innebär att det klarar pressen när du ger 100% på din löprunda, även om det regnar eller du kör i besvärlig terräng, eller när du utmanar dina gränser på gymmet. Det är också testat för att sitta kvar i öronen, oavsett hur mycket du svänger runt när du gör burpees och armhävningar, hoppar, spurtar etc. Ett bluetooth fitness headset kommer att hålla sig på plats i öronen och spela oavbrutet.

Vissa modeller kan även kopplas direkt till dina träningsappar på telefonen, så att du kan hålla dig uppdaterad om hur du presterar. Du kan till och med få ett headset med inbyggd pulsmätare. Om du behöver svara på ett samtal medan du springer eller kör ett träningspass kan du förstås också enkelt tala genom en mikrofon i ditt sport headset.

Se hela vårt utbud av headset för träning, löpning och fitness här.

 

 

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© 2018 Zinuss.