Fler bilder

Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC

1 749,00 kr ( 1 399,20 kr. Exkl. moms )

Jabra BIZ 2400 II Duo CC är ett ultimat slitstarkt USB-headset till PC-telefoni. Med två hörlurar, extra stoppning för heldagsbruk, och marknadens högsta standard för brusdämpning är det perfekt för ditt callcenter.

Brand: Jabra

Availability: Slut på lager

Varunummer: 2499-829-309
Color:

Beskrivning

Detaljer

Skäm bort kunder och kolleger
Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC är det ultimata USB-headsettet för kontoret eller call centret. Det är byggt av kevlar och kirurgiskt stål, som levererar en enorm slitstyrka och hållbarhet. Extra stoppning ger en fantastisk komfort, så du kan ha headsettet på flera timmar om dagen utan obehag. Du kan med två högtalare av HiFi-kvalitet skämma bort dina kunder och kolleger genom fullt fokus på dina samtal, med det bästa ljudet utan störningar.

Marknadens bästa samtalsupplevelse
Jabra BIZ 2400 II har ett syfte - att ge dig den absolut bästa samtalsupplevelsen på marknaden. HD Voice gör din röst klar och tydlig, och Air Shock filtrerar till och med bort ljudet av dina andetag, så du kan placera mikrofonen alldeles intill munnen. Med Ultra Noice Cancel hör kunden allt du säger, och inget annat, även i de mest stökiga omgivningarna. Hörlurarna har inbyggt SafeTone, som skyddar dig mot höga och skadliga ljud.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse USB sladd

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.