Jabra BIZ 2400 II USB Mono BT

1 780,00 kr 1 424,00 kr
Ej i lager
SKU
2496-829-209

Jabra BIZ 2400 II Mono BT är med kirurgiskt stål och kevlar-förstärkning ett headset som aldrig går sönder. Använd det med USB till PC eller med Bluetooth till din mobil, så att du alltid är som bäst rustad med de bästa tillbehören för din professionella kommunikation.

Maximera din fokus
Jabra BIZ 2400 II USB Mono BT är ett ultimat headset till dit kontor eller call center. Utöver USB till PC kan du koppla det till mobiltelefonen via Bluetooth. Det är gjort av bl a kevlar och kirurgiskt stål, som säkrar en enorm slitstyrka och hållbarhet. Extra stoppning i huvudbygel och öronkuddar gör att du kan ha headsettet på i flera timmar om dagen utan att märka det. Du känner aldrig obehag och kan därför fokusera maximalt på kunden i luren. Med en smart mono-design bestämmer du själv hur du önskar bära ditt headset - med huvudbygel, nackbygel eller öronkrok.

Marknadens bästa samtalskvalitet
Jabra BIZ 2400 II är skapt med ett mål i fokus - att leverera marknadens bästa samtalskvalitet, även i stökiga omgivningar. Den extremt bullerdämpande mikrofonen med Air Shock eliminerar inte bara alla bakgrundsljud, men också dina andetag. Din kund höra allt du säger, men inget annat. Stämman blir dessutom klar och tydlig med HD Voice, så att dina kundsamtal alltid blir flytande och naturliga. Hörlurar av HiFi kvalitet har inbyggt SafeTone, som skyddar dig fullt ut mot höga ljud.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.