Jabra BIZ 2400 II USB Mono CC

1 848,00 kr 1 478,40 kr
I lager
SKU
2496-829-309
   

Jabra BIZ 2400 II Mono CC är ett ultimat slitstarkt USB headset till PC. Den har extra stoppning och skydd för lång tids användande, och har extra bullerdämpning. Det är skräddarsytt för callcenter.

Skäm bort dina kunder och kolleger
Jabra BIZ 2400 II USB Mono CC är ett ultimat headset till ditt kontor eller call center. Materialen av kevlar och kirurgiskt stål ger ditt headset en enorm slitstyrka och hållbarhet. Extra stoppning ger dig en otrolig komfort, så att du kan ha på dig headsettet i flera timmar om dagen utan obehag och kan därför skämma bort dina kunder och kolleger genom att fokusera fullt ut på samtalen. Med en smart mono-design kan du själv bestämma hur du vill bära ditt headset - med huvudbygel, nackbygel eller öronkrok.

Din samtalsambassadör
Jabra BIZ 2400 II är skapat med ett syfte - att ge dig marknadens bästa samtalsupplevelse, oavsett hur stökiga dina omgivningar är. Air Shock-mikrofonen filtrerar tillochmed bort ljudet av dina andetag, och kombinerat med Ultra Noice Cancel kan kunden bara höra din röst, och inget annat. Du hörs mer klart och tydligt med HD Voice, så ditt kundsamtal blir alltid flytande och naturligt. Hörluren i HiFi-kvalitet har inbyggt SafeTone, som skyddar dig fullt ut mot höga och skadliga ljud.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.