Jabra Elite 25e

995,00 kr 796,00 kr
Ej i lager
SKU
100-98400000-60

Jabra Elite 25e levererar brett musikljud när du är på språng, med en marknadsledande batteritid på ända upp till 18 timmars aktivt användande. Sätt dem i öronen och njut av trådlös streaming över Bluetooth, var du än befinner dig. Du kan dessutom svara i telefon eller röststyra mobilen via den inbyggda mikrofonen.

Musik hela dagen

Jabra Elite 25e ger dig musik dagen lång, var du än är. Med upp till 18 timmars batteritid ger headsettet dig friheten att vara uppkopplad överallt. Eftersom Bluetooth-anslutningen når ända upp till 10 meter, slipper du dessutom att ha mobilen i fickan hela tiden.

10mm högtalare i hörlurarna ser till att spela ljud från ett brett spektrum, från 20 Hz och ända upp till 20 kHz. Det betyder, att du får med en mäktig pumpande bas och alla levande detaljer i musiken, så du kan bara luta dig tillbaka och njuta av upplevelsen.

Den robusta designen är byggd för att hålla för ett utomhusliv, och är resistent mot både damm, värme och regn.

Komfort och kontroll i toppklass

Den specialdesignade nackbygeln med böjliga flexzoner ger inte bara plats till det marknadsledande batteriet, den är också designad för att ge dig perfekt komfort. Lägg till detta de bekväma EarGels™ i två storlekar, som ger dig den perfekta passformen i öronen, med mjuka och flexibla material, som gör headsettet behagligt att ha på, även en längre tid.

Du kan dessutom enkelt kontrollera både samtal och musik direkt på headsettet med de intuitiva knapparna på sidan. Skruva upp och ner för volymen, spola fram och tillbaka mellan låtar eller sätt musiken på paus med ett enkelt tryck. Du kan dessutom aktivera Siri® eller Google Now™ med röstknappen, så du kan få åtkomst till mobilen helt utan att behöva ta fram den.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.