Jabra Elite 45e

1 395,00 kr 1 116,00 kr
Ej i lager
SKU
100-98900000-60

Jabra Elite 45e i svart levererar trådlös musik och samtal till ditt aktiva liv i farten. Anslut headsettet till mobilen med Bluetooth och upplev den välkända och suveräna ljudkvalitén från Jabra, med en fullfjädrad musikupplevelse och så klart med brusreducerande mikrofon.

Suveränt ljud för både musik och samtal
Med Jabra Elite 45e kan du bara låta mobilen ligga kvar i fickan eller väskan. Headsettet är utrustat med mikrofoner och högtalare i toppklass, så du kan ta med dig musik och samtal överallt.

Ett avancerat dubbelmikrofonsystem ser till att leverera ett kristallklart samtalsljud, medan Jabras ljudteknologi filtrerar bort alla oljud från omgivningen. Det gör, att din stämma hörs tydligt och rent, när du talar i telefon med dina vänner och bekanta.

Hörlurarna levererar ett rikt och detaljerat musikljud, från den djupaste bas på 20 Hz till den sprödaste och mest levande diskant på 20 kHz. Och om du kopplar Elite 45e till Jabra Sound+ appen, kan du styra allt ljud med dina egna personliga equalizer-inställningar. Så nu kan du se till, att din favoritlåt låter bättre än någonsin förr.

Download Jabra Sound+ här

Kraft, komfort och kvalitet
Elite 45e har rikligt med ström för att leverera musik hela långa dagen. Med upp till åtta timmars batteri på en enkel och snabb uppladdning, kan du lyssna igenom hela din playlist utan risk för att plötsligt stå utan batteri. Om det skulle hända att batteriet tar slut, kan 15 minuters uppladdning ge tillräckligt för en hel timme.

Headsettet levereras med hela 12 olika bärmöjligheter för att ge dig bästa passform och komfort. Du får både öronproppar och vingar i S, M och L, så att du kan anpassa ditt in-ear headset, så att det passar perfekt för just dig. Alla delar är konstruerade i mjuk silikon, så de sitter säkert och behagligt i flera timmar, utan att skava.

Du kan alltid utan problem ta på dig ditt Jabra headset ute i friska luften. Med en IP45-klassificerad design är det byggt för att motstå damm eller regn, eller vad det nu är omvärlden skickar din väg. Sladden har till och med ett inbyggt minne, så att den alltid anpassar sig till den perfekta positionen.

När du inte har headsettet i öronen, kan du enkelt hänga dem om halsen. Små magneter på baksidan av hörlurarna ser till att koppla ihop dem, så att de inte fladdrar eller trasslar ihop sig.

Ger dig kontrollen
Ta kontrollen med ett enkelt kommando. Jabra Elite 45e är skapat för att få ut det maximala av mikrofonen. Du kan därför enkelt och problemfritt använda headsettet för att styra Siri® eller Google Assistant™ på din smartphone, så att du får handsfree tillgång till dina mest användbara funktioner.

Kontrollstationen på höger sladd ger dig dessutom en snabbväg till att ta emot samtal, styra musiken, justera ljudstyrkan och sätta mikrofonen på ljudlöst.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.