Jabra Elite 45e Copper Black

1 395,00 kr 1 116,00 kr
Ej i lager
SKU
100-98900001-60

Jabra Elite 45e i kopparfärg ger ditt liv en fantastisk klang med musik och samtalsljud av högsta trådlösa kvalitet. Bestäm själv hur musiken ska låta med din egen equalizer, och filtrera bort bruset från samtal med mikrofoner i Jabras välkända toppklass.

Suveränt ljud för både musik och samtal
Jabra Elite 45e gör ditt liv med musik och samtal i farten mycket lättare och med ett mycket bättre ljud. Både högtalare och mikrofon ger, tack vare Jabras berömda kvalitet, det där lilla extra.

Headsettet är utrustat med två mikrofoner som, utöver att fånga din röst, också bortfiltrerar oljud från omgivningen, så att du alltid hörs tydligt och rent i alla samtal. Du kan därför lätt svara i telefon, utan att någonsin behöva lyfta upp telefonen till örat.

Din musik får den bästa behandlingen an de kraftfulla högtalarna, som spelar ljudet högst detaljrikt, från de sprödaste diskanter på upp till 20 kHz och helt ner till den mest dynamiska bas på 20 Hz. Få ännu mer örongodis för pengarna genom att utnyttja en personlig equalizer i Jabra Sound+ appen, så får du ut det allra mesta av dina favoritlåtar.

Download Jabra Sound+ här

Kraft, komfort och kvalitet
Det inbyggda batteriet levererar ström till nära åtta timmars aktivt användande, vilket ger dig musik till långt in på småtimmarna. Och om det ändå börjar ta slut, kan du med en knapp kvarts uppladdning få en hel timmes batteritid igen.

Du har hela 12 variationsmöjligheter för att hitta den perfekta passformen för just dina öron. Med tre öronproppar och vingar i S, M och L har du goda möjligheter att finna en bärstil, som sitter perfekt i dina öron. Alla delar består av mjuk silikon, som säkrar både en behaglig flexibilitet och enkel rengöring. Headsettet kan sitta i dina öron i många timmar, utan att du börjar uppleva obehag.

Elite 45e är anpassat för ditt aktiva liv. Därför är headsettet också resistent mot damm och regn, så du kan ta med det ut i alla väder och miljöer.

Indbyggda magneter i öronpropparna håller dessutom headsettet på plats, när du inte har dem i öronen. Ta med dem ut och låt dem hänga runt om nacken, de faller inte av eller trasslar in sig i varandra. Ledningen bakom nacken har dessutom ett inbyggt minne, så headsettet kommer ihåg hur det ska sitta.

Ger dig kontrollen
Med Jabra Elite 45e i öronen har du alltid koll på mobilen med ett enkelt kommando. Kontrollknappar på höger sida av nackbygeln gör det enkelt och smidigt att styra både ljud och samtal med ett enkelt tryck.

Genom att utnyttja röstkontroll med mikrofonen kan du också styra din mobil via Siri® eller Google Assistant™. Tryck på röstknappen och aktivera röststyrningen. På så vi kan du blixtsnabbt hitta din favoritlåt, ringa till en bestämd kontaktperson och mycket mycket mer.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.