Jabra Elite 65e

2 295,00 kr 1 836,00 kr
Ej i lager
SKU
100-99020000-60

Jabra Elite 65 är skapat för ett liv i aktivitet, hemma eller på språng. Den aktiva brusreduceringen av professionell kvalitet tar automatiskt bort alla oljud från din omgivning, medan du själv styr musikljudet via din personliga equalizer. Håll musiken igång, utan störningar.

En värld utan oljud
Jabra Elite 65e är perfekt för dig, som önskar sublim ljudkvalitet, aktiv brusreducering, robust kvalitetsmikrofon och en diskret design, allt i ett och samma set hörlurar.

Med hela fyra dedikerade mikrofoner fångar headsettet alla omkringliggande oljud i din omgivning och filtrerar bort det, innan det når dina öron. Det gör att omvärldens ljud försvinner, så att du inte blir störd, när du lyssnar på musik, ljudböcker, podcasts eller annat.

Tre ytterligare mikrofoner ser till att du också kan svara i telefon, utan att du behöver ta upp telefonen ur fickan. Tillsammans fångar de ljuden från ett avgränsat område omkring din röst, medan de utesluter alla ljud utanför. Resultatet är, att du låter precis så tydlig i luren, som när du talar som vanligt rakt in i mobilen.

Musik så som du vill ha den
Nu är du inte längre beroende av någon annans åsikt om, hur musiken ska låta. Med Elite 65e i öronen tar du själv kontroll över ditt ljud med en intuitiv personlig equalizer. Genom att installera Jabra Sound+ appen på din telefon får du möjlighet att reglera tonerna, så de låter precis så som du vill höra dem.

Download Jabra Sound+ här

Med i paketet följer hela tre storlekar på öronpropparna och öronvingar, som du fritt kan kombinera i hela 12 varianter. Du kan därför finna precis den storlek och passform, som passar dig bäst, när du vill släppa in musiken och utestänga oljud.

Skapat för heldagar
Elite 65e är byggt i marknadens bästa material, och headsettet är därför resistent mot både damm och regn. IP54-klassifikationen är din garanti för, att små partiklar inte tränger in och förstör din upplevelse, oavsett vilket väder det är.

Batteriet är fullpackat med kraft för att spela upp ljud i upp till 13 timmar, och även om du skulle slå på aktiv brusreduktion, har du fortfarande mer än 8 timmars speltid, vilket är mer än nog för en heldag.

Du behöver inte längre ta fram mobiltelefonen varannan minut. Du kommer åt de allra flesta viktiga funktioner, som du använder allra mest, direkt på headsettet. På kontrollstationen sitter knappar för att svara i telefonen och lägga på, justera volymen och hoppa mellan låtar i din playlist. Du kan dessutom aktivera Siri® eller Google Assistant™, när du ska göra mer avancerade saker, som t ex att söka efter en speciell låt eller en bestämd kontakt i din kontaktbok.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.