Jabra Elite Active 65t

1 999,00 kr 1 599,20 kr
Ej i lager
SKU
100-99010000-60

Jabra Elite Active 65t är ett perfekt headset för en aktiv livsstil. Med sin diskreta och robusta design håller det lätt för ditt utomhusliv, och en kompakt och sladdlös design gör dem praktiskt taget osynliga. Med hjälp av en inbyggd rörelsesensor kan du optimera din dagliga motion.

Helt utan sladdar
Jabra Elite Active 65t är ett diskret och kompakt headset, som med sin innovativa design kastar kablarna, så du kan röra dig fritt omkring utan bekymmer.

Med Bluetooth 5.0 levererar det en stabil och säker förbindelse till upp till två enheter i taget, så du kan vara kopplad till mobil och tablet samtidigt. Med en räckvidd på upp emot 10 meter har du stor rörelsefrihet, utan att du upplever hackande eller burkigt ljud i varken musik eller samtal.

Sublim ljudkvalitet hela vägen runt
Elite Active 65t är ett litet headset med ett stort ljud. Hela fyra mikrofoner ser till att fånga upp allt du säger, tydligt för alla dem du pratar med. De eliminerar vindbrus och larm från omgivningen, medan de är noggrannt kalibrerade för att fånga din stämma.

Högtalarna spelar hela spektrat från 20Hz till 20kHz, från den djupaste bas till de små, detaljerade diskanter. Du har dessutom möjlighet att själv styra, hur du vill att musiken ska låta. Genom att hämta Jabra Sound+ App kan du justera ljudet ända ner i detaljerna med din personliga equalizer. Här kan du också hålla headsettet uppdaterat, utöka din garanti till två år, hålla koll på din aktivitetsnivå och mycket annat.

Download Jabra Sound+ här

Perfekt för ditt aktiva liv
Headsettet är skräddarsytt för din aktiva livsstil. Med en integrerad rörelsesensor registrerar det din motion, så att du alltid via Sound+ appen kan se hur många steg du är uppe i, så du kan upprätthålla en sund och aktiv vardag.

Med sin IP-56 klassificering håller Elite Active 65t lätt till dina utomhusaktiviteter. Headsettet är särskilt väl skyddat mod både damm, regn och svett. Du har dessutom upp till hela 15 timmars användande på språng. Headsettet kan klara upp till fem timmar, men med ett smart medföljande etui får du med hela två extra uppladdningar.

Låt mobilen ligga, och styr allt via headsettet. Du har utöver en mängd intuitiva kontrollknappar, som styr allt från musik till samtal, också möjlighet att använda Siri® eller Google Assistant™, så du har åtkomst till mer avancerade kommandon bara genom att använda din röst.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.