Jabra Elite Sport

2 289,00 kr ( 1 831,20 kr. Exkl. moms )

Jabra Elite Sport presterar bäst, när du pressar det som mest. Suverän hållbarhet mot vind och väder, avancerad pulsmätare och rörelsesensor plus en robust passform och komfort gör headsettet till en naturlig partner för träning och fitness.

Brand: Jabra

Availability: Slut på lager

Varunummer: 100-98600001-60
Color: 3

Beskrivning

Detaljer

Din naturliga träningspartner
Jabra Elite Sport är skapat för att ge dig styrkan och motivationen att fortsätta, när det gör som mest ont. Headsettet är helt fritt från sladdar som sitter i vägen och stör dig i din träning, och med en batteritid på totalt upp till 13,5 timmar har det mer än nog av power för att hänga med. Headsettet har i sig självt 4,5 timmars liv, och det medföljande etuiet har hela två extra uppladdningar, när du behöver extra kraft.

Med avancerade sensorer kan Elite Sport både mäta din puls och dina rörelser, så att du kan optimera din träning både under planeringen, och live medan du är igång. Genom att installera Jabra Sport Life app'en kan du både lägga upp din personliga cardioträning, räkna repetitioner i dina fitnessövningar, hålla koll på ditt tempo på löprundan och mycket mer. Du har med andra ord en personlig tränare i dina öron.

Download Jabra Sport Life här

Robust och stabilt som inget annat
Headsettet är konstruerat av några av marknadens mest robusta material, så du är säkrad mot alla element, när du tränar. Med en IP67-klassificering har du fullt skydd mot alla former av påträngande damm, och headsettet kan klara att bliv nedsänkt i ned till 1m vattendjup. Om om du ändå är orolig, kan du registrera headsettet och få hela tre års garanti mod vattenskador.

Samtidigt får du en mängd möjligheter att anpassa bärstilen precis till dina öron med tre storlekar på EarGels i silikon, tre storlekar i skum och till sist tre storlekar på öronvingarna, som låser fast dina earbuds i öronen, så att du kan utsätta dem för vad som helst, utan att de ramlar ut.

Top performance inom musik och samtalsljud
Musiken spelas upp genom två högtalare av högsta kvalitet med ett spektrum, som går mellan en pumpande bas på ner till 16Hz och ända upp till de mest detaljerade diskanter på 20kHz. Det betyder, att du får med allt dina favoritlåtar, när behöver lite extra geist i träningspasset eller på löprundan.

Du behöver inte ens ta fram mobilen, när du tar emot ett samtal. Med hela fyra inbyggda brusreducerande mikrofoner hörs du tydligt i samtalet, så att du kan bevara fokus på det viktiga utan att behöva hålla telefonen vid örat.

Du kan med en enkel beröring ha total kontroll över ljudet. På headsettet sitter både knappar för att justera ljudstyrka, starta och pausa musiken, hoppa mellan tracks, svara i telefonen och mycket mer.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.