Jabra Engage 65 Mono

2 881,00 kr 2 304,80 kr
I lager
SKU
9553-553-111
   

Jabra Engage 65 Mono ger dig fantastisk frihet på kontoret med en trådlös räckvidd på ända upp till 150 meter. Du kan koppla headsettet till både PC och fast telefon samtidigt, så att du har all din professionella kommunikation i samma enhet.

Engage 65 Mono är certifierat för Skype for Business Open Office

Fri från sladdar och brus på linjen
Jabra Engage 65 Mono är ett perfekt headset för dig som vill slippa vara bunden, när du talar i telefon. Headsettet har en marknadsledande räckvidd på upp till 150 meter med trådlös DECT. Du kan därför fritt gå runt på kontoret utan att mista varken förbindelse eller ljudkvalitet i samtalet.

Mikrofonen är specialdesignad för att filtrera bort kontorets alla bakgrundsljud omkring dig, och med ett extra utvidgat frekvensområde får den med alla detaljer i din röst. Headsettet har inte mindre än 4 patent, som garanterar dig bästa möjliga samtalskvalitet.

Långlivat batteri och flexibel förbindelse
Batteriet håller i upp till 52 timmar i standby, och med upp till 13 timmars aktivt användande har du tillräckligt med ström till hela arbetsdagen och mer därtill. Headsettet laddar dessutom upp automatiskt, när du sätter det i den medföljande laddningshållaren, som också fungerar som bas.

Du kan smidigt koppla Engage 65 till både din dators softphone och din fasta telefon via basen, så att du är redo att ta emot alla dina samtal. Headsettet fungerar med bägge enheter samtidigt, så att du enkelt växlar mellan dem. En integrerad busylight på mikrofonarmen och hörluren visar dessutom dina kolleger, när du är upptagen i ett samtal.

Enkelt att styra
Du kan smidigt svara, lägga på eller stänga av mikrofonen med ett enkelt tryck på en knapp. Det kan du göra på både ditt headset eller på basstationen. Här kan du också se headsettets status för batteri och anslutning.

Designen med en enkel hörlur gör det lätt för dig att följa med i allt det som sker i lokalen runt omkring dig, och med den flexibla mikrofonarmen kan du själv välja vilket öra du vill använda. Du kan också köpa en nackbygel, så att du själv kan välja hur du vill bära ditt headset.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.