Jabra Engage 75 Convertible

3 707,00 kr 2 965,60 kr
I lager
SKU
9555-583-111
   

Jabra Engage 75 Convertible ger dig största möjliga frihet och flexibilitet till din kommunikation på kontoret. Headsettet har upp till 100 meters räckvidd med en trådlös DECT-teknologi, och du har hela tre bärstilar att välja mellan.

Engage 75 Convertible är certifierat för Skype for Business Open Office

Kraftfull trådlös teknologi
Jabra Engage 75 Convertible ger dig möjlighet att gå runt på hela kontoret, med en räckvidd på upp till hela 100 meter. Det ger dig den ultimata friheten att lösa dina kunders problem, när du har behov för att röra dig runt i lokalen.

Headsettet kan via basen kopplas till hela fem separata kommunikationsenheter samtidigt: två mobiltelefoner, en dator, en USB-telefon och en analog fast telefon. Du kan därför samla all din kommunikation i ett och samma headset. Plug&Play gör att det fungerar automatisk med din PC, när du kopplar på det, och med NFC kan du snabbt para ihop det med en mobil med en simpel beröring.

Batteritiden på 9 timmars aktivt bruk, levererar rikligt med ström som räcker till hela din arbetsdag. Headsettet laddar upp automatisk, när du sätter det i basen, så du behöver nästen aldrig bekymra dig för om du plötsligt står med tomt batteri.

Ta emot samtal utan störningar
Mikrofonen har inbyggd avancerad brusreduktion, som gör samtalskvaliteten både renare och tydligare. Teknologin känner igen bakgrundsljud från pratande kolleger, fläktar, tangentbord och kontorsmaskiner, och ser till att ta bort dessa ljud i luren, så att det bara är din stämma som hörs, inget annat.

Med HD Voice igång fångas din röst med alla detaljer, så att samtalsljudet framstår naturligt för bägge parter i samtalet. Inbyggda Busylight, en liten lampa på headsettet, visar samtidigt dina kolleger att du är upptagen under pågående samtal, så att de inte stör dig. Resultatet är en bättre dialog med färre störningsmoment och missförstånd, så att ni kan fokusera på det viktiga, nämligen innehållet.

Enkelt att styra
Oavsett vilken enhet som ringer, kan du smidigt och enkelt svara direkt med headsettet eller basstationen. Med ett enkelt tryck kan du svara, lägga på, sätta mikrofonen på ljudlös eller skruva upp och ner för samtalsljudet. Du har därför full kontroll över samtalet, även om du inte sitter precis vid telefonen.

Engage 75 Convertible är med sin design på endast 18 gram perfekt för dig, som önskar ett mer diskret headset. Du har dessutom möjlighet att välja mellan hela tre olika bärstilar, som alla ingår i paketet: öronkrok, nackbygel och huvudbygel. Du kan därför variera precis som du vill, så att du alltid är redo för alla samtal, på det vis som du föredrar.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.