Fler bilder

Jabra Engage 75 Mono

3 295,00 kr ( 2 636,00 kr. Exkl. moms )

Jabra Engage 75 Mono levererar en oöverträffad trådlös räckvidd på upp till 150 meter för dina telefonsamtal. Du kan ansluta det till både PC, mobil eller fast telefon - och till hela fem enheter samtidigt. Med upp till 13 timmars taltid är du alltid tillgänglig.

Engage 75 Mono är certifierat för Skype for Business Open Office

Brand: Jabra

Availability: På lager

Varunummer: 9556-583-111
Color: 3

Beskrivning

Detaljer

Kraftfull trådlös teknologi
Jabra Engage 75 Mono är konstruerat för att ge dig marknadens bästa trådlöse koppling till dina professionella telefonsamtal. Med upp till 150 meters räckvidd har du i stort sett helt fri rörelsefrihet och kan gå runt överallt på kontoret med headsettet på.

Du kan dessutom koppla det till alla dina enheter samtidigt: dator via USB, mobil via Bluetooth och fast telefon via kabel. Som det första professionella headsettet i världen ger det dig möjlighet att koppla det till hela fem enheter samtidigt. Med NFC är det dessutom bara att hålla upp mobilen mot basen för att förbinda dem, och Plug&Play ser till att du inte behöver några besvärliga installationer till på din PC.

Med hela 13 timmars taltid och 52 timmars standby-tid har du tillräckligt med ström för hela arbetsdagen, och du behöver inte bekymra dig över om du kom ihåg att sätta det till uppladdning över natten.

Tydliga samtal utan störningar
Med sin banbrytande mikrofonteknologi levererar Jabra Engage 75 en samtalskvalitet av allra högsta standard. Din röst hörs tydligt över bullret från din omgivning, eftersom headsettet ser till att filtrera bort alla bakgrundsljud från kolleger och kontorsmaskiner.

En inbyggd Busylight på mikrofonen lyser upp när du talar i telefon, och visar på så sätt dina kolleger, om du är upptagen i ett samtal. Du slipper onödiga och irriterande avbrott under samtalet och kan därför koncentrera dig fullt ut på att ge den bästa service och hjälp till kunden i andra änden av linjen.

Enkelt att styra
Det är väldigt enkelt att hantera dina samtal direkt med headsettet, oavsett vilken av dina enheter som ringer. Besvara samtal, lägg på, sätt mikrofonen på mute eller justera ljudstyrkan med en enkelt beröring. Du har samma kontrollmöjligheter direkt på basen, så att du alltid kan t ex ringa upp snabbt och enkelt på det sätt som passar dig bäst.

Du har dessutom valfrihet när det gäller bärstil. Headsettet levereras som standard med huvudbygel, men du får även en nackbygel med i paketet, så att du kan välja den stil, som passar dig bäst.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.