Jabra Engage 75 Stereo

3 707,00 kr 2 965,60 kr
I lager
SKU
9559-583-111
   

Jabra Engage 75 Stereo levererar med sin räckvidd på upp till 150 meter, en marknadsledande trådlös frihet, när du talar i telefon. Headsettet kan anslutas till både PC, mobil och fast telefon, och batteritiden på 13 timmars aktivt bruk levererar tillräckligt med ström för hela dagen.

 

Engage 75 Stereo är certifierat för Skype for Business Open Office

Kraftfull trådlös teknologi
Jabra Engage 75 Stereo ger med sin räckvidd på upp till 150 m en fantastisk rörelsefrihet, när du är upptagen i samtal på kontoret. Du kan ta med dig samtalet eller svara överallt. Du är alltid tillgänglig.

Med den utvidgade anslutningen har du en komplett lösning för alla dina kommunikationsenheter. Du kan ansluta headsettet till både dator, mobil och fast telefon, och faktiskt till hela fem enheter samtidigt. Plug&Play eliminerar besvärliga installationer på PC, och headsettet fungerar med det samma. Med NFC är din mobil kopplad genom en enkel beröring.

Batteriet håller i upp till 13 timmars aktivt bruk, och standby-tiden på hela 52 timmar gör, att du i stort sett aldrig behöver bekymra dig över tomt batteri. Engage 75 laddar upp automatisk när du sätter det i den medföljande basstationen, som också fungerar som förbindelse mellan headset och andra enheter.

Tydliga samtal utan störningar
Den avancerade mikrofonen levererar med sin brusreducerande teknologi en ljudkvalitet, som ger tydliga och klara samtal i alla slags kontorsmiljöer. Mikrofonen sorterar bort larm från din omgivning, som t ex pratande kolleger och knatter från tangentbord, samtidigt som den fångar upp din röst i HD Voice kvalitet. Det betyder, att du kan hålla ett klart och smidigt samtal över telefonen, helt utan störningar.

Med en inbyggd Busylight ger du dessutom en signal till dina kolleger, när du är upptagen i ett samtal. Busylight är en liten lampa på mikrofonen, som lyser när du talar i telefon. Därmed undviker du att bli störd mitt i ett kundsamtal.

Enkelt att styra
Med kontroll på både bas och headset har du alltid styrning av dina samtal inom räckhåll, oavsett vilken av dina enheter som ringer. Du kan med ett enkelt tryck på en knapp ta emot samtal, avsluta det, välja mute för mikrofonen eller skruva upp och ned för ljudvolymen. Du kan därför ta emot samtal, även om du befinner dig långt från din plats.

Engage 75 Stereo är med sin design med två hörlurar i HiFi-kvalitet, också suveränt att använda till musik och streaming. På så vis kan du koncentrera dig och behålla fokus, medan du arbetar. Headsettet har både en musik- och samtalsprofil, så att du alltid har bästa möjliga ljudinställning.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.