Jabra Evolve 20 UC Mono

416,00 kr 332,80 kr
I lager
SKU
4993-829-209
   

Jabra Evolve 20 UC Mono ger dig professionell standard och ljud i alla dina samtal, för mindre pengar. Med den innovativa kontrollen på ledningen kan du via USB styra alla dina samtal på din PC med ett enkelt klick.

Professionellt och prisvärt
Jabra Evolve 20 UC Mono är skapat för att ge dig och kunden en bättre samtalsupplevelsen för mindre pengar. Med Plug & Play kopplar du det till din dator via USB, och det installerar sig självt helt automatiskt. Kontrollstationen gör det enkelt för dig att besvara samtal, sätta din mikrofon på mute och justera ljudstyrkan. En smart huvudbygel med en enkel öronkudde i skum ger dig fokus på samtalet, medan du håller överblick över din omgivning.

Fokus på samtalet
Med Jabra Evolve 20 UC Mono får du en professionelle standard i samtalen, som ger dina kunder den bästa upplevelsen. Mikrofonen har brusdämpning som filtrerar bort bakgrundsljud, och HD Voice gör din stämma klar och tydlig, så att man kan höra dig utan problem. PeakStop skyddar dig mot plötsliga ljud, så att du kan prata säkert i telefon utan att bli överbelastad. Hörlurarna är av HiFi kvalitetså du har alltid det bästa ljudet i alla situationer.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.