Jabra Evolve 30 II UC Mono

627,00 kr 501,60 kr
I lager
SKU
5393-829-309
   

Jabra Evolve 30 II UC Mono ger dig professionell standard och bra ljud i alla dina samtal, för mindre pengar, samtidig som du får den extra komfort i särskilt behagliga material. Med USB till PC fungerar det med detsamma till din softphone, och med 3,5 mm jack kan du snabbt och enkelt sätta det till din mobil eller tablet.

Komfort betyder allt
Jabra Evolve 30 UC Mono är skapat för att ge kunderna den bästa samtalsupplevelsen och dig den bästa komforten. Sätt det i din dator med USB, och med Plug & Play installerar det sig själv automatisk till att fungera med din softphone.

Du kan på samme lätta sätt använda ditt Jabra Evolve 30 headset till din smartphone eller tablet genom att använda 3,5 mm jacksticket.

Den smarta huvudbygeln med en enkel öronkudde i konstläder ger dig maximal komfort, fokus på samtalet och överblick över din omgivning. Du kan dessutom smidigt packa ner ditt headset i den smarta resväskan och ta det med på resan eller till hemarbete.

Fokus på samtalet
Med Jabra Evolve 30 UC Mono får du en professionell standard i samtalet, som ger dina kunder den bästa upplevelsen. Mikrofonen har en effektiv brusdämpning som filtrerar bort bakgrundsljud, och HD Voice kvaliteten gör din stämma helt tydlig, så att du kan höras helt problemfritt. PeakStop skyddar dig mot höga ljud, så att du kan tala säkert i telefon utan att bli överbelastad.

Hörluren är av HiFi kvalitet, så du får alltid det bästa ljudet i alla situationer.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.