Jabra Evolve 40 Mono

595,00 kr 476,00 kr
I lager
SKU
14401-09
   

Jabra Evolve 40 Mono levererar ett professionellt ljud och solid kvalitet till dina mobilsamtal. Du kan enkelt ansluta det till din mobil eller tablet med 3,5 mm jack och njuta av den brusdämpande mikrofonen och ljud i HD Voice kvalitet.Levereras utan USB kontroll för de enklaste och smidigaste PC-samtalen.

Större komfort och produktivitet
När du ansluter Jabra Evolve 40 Mono till mobilen, kommer du genast uppleva bättre komfort, produktivitet och samtalskvalitet än utan ett headset. Du slipper missa samtal på grund av dålig Bluetooth förbindelse, eftersom du enkelt och effektivt kopplar det till din smartphone med 3,5 mm jack. Den solida huvudbygeln är både lätt och mjuk, så du kan ha headsettet på i många timmar utan att ens tänka på det. Designen med en enkel hörlur gör att du känner dig närvarande i lokalen medan du talar, samtidigt som du är mer effektiv och produktiv, tack vare att du har händerna fria under samtalet.

Undgå brus och störande bakgrundsljud
Evolve 40 har alla de professionella ljudförbättringar som ger dina samtal toppkvalitet. HD Voice och Digital Signal Processing bidrar tillsammans till att göra din röst ren, tydlig och utan förvrängning. Bakgrundsljud omkring dig blir bortfiltrerat med hjälp av mikrofonens brusreduktion. Du blir därför alltid hörd under samtal, även om du befinner dig i en stökig omgivning.

Mer information
Headset förbindelse 3.5mm jack

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.