Jabra Evolve 40 MS Mono

849,00 kr 679,20 kr
I lager
SKU
6393-823-109
   

Jabra Evolve 40 MS Mono skiftar intuitivt mellan USB och jack, så du kan använda det till allt från Lync på PC till mobil och tablet. Den sublima komforten, HiFi ljudkvalitet och brusdämpande mikrofon säkrar dig fantastiska samtal varje gång, och med USB kontrollen kan du lätt styra både ljud och samtal.

Jabra Evolve 40 MS Mono är certifierat för Skype for Business och Lync.

Till hela arbetsdagen
Jabra Evolve 40 MS Mono är för dig som kräver koncentration under arbetsdagen. Anlut det till både PC och mobil och använd det direkt utan besvärliga uppsättningar. Plug & Play installerar det automatiskt på alla enheter, och det är certifierat för Skype for Business. Busylight på både kontrollstation och headset visar dina kolleger om du är upptagen, och du har full koll på ditt samtal med hjälp av styrning på sladden. Smarte mono design ger dig överblick i lokalen, samtidigt som du fördjupar dig i samtalet.

Professionellt ljud på kontoret och i farten
Det fantastiska ljudet du får med Evolve 40, gör varje samtal mycket klarare och tydligare. Kunden hör din rena stämma utan förvrängning tack vare HD Voice teknologin och Digital Signal Processing. Bakgrundsbrus från stökiga omgivningar blir automatisk bortfiltrerat med mikrofonens brusdämpning. Använd också ditt headset i farten och på resan, med anslutning till mobil och ett läckert reseetui kan du ta det med överallt.
Jabra Evolve 40 MS Mono är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.