Jabra Evolve 40 MS Stereo

908,00 kr 726,40 kr
I lager
SKU
6399-823-109
   

Jabra Evolve 40 MS Stereo är ett headset för alla dina kommunikationsbehov över Lync på PC, mobil eller tablet. Med USB-kontrollen kan du styra både ljud och uppringningar på din PC, medan du kan njuta ljudkvaliteten på mobil eller tablet via jack-sticket.

Jabra Evolve 40 MS Stereo är certifierat för Skype for Business och Lync

Starkt design och större fokus
Jabra Evolve 40 MS Stereo är för dig som kräver större fokus under din arbetsdag. Genom Plug & Play installeras det automatiskt på alla dina enheter.. Du har full kontroll över ditt samtal med kontrollstationen på sladden. Med Busylight funktion på både headset och kontroll visar du tydligt för dina kolleger om du inte vill bli störd. Hörlurarna i HiFi kvalitet förstärker ditt fokus på både samtal och arbetsuppgifter, genom omslutande design och en fantastisk musikupplevelse.

Professionellt ljud både ute och inne
Evolve 40 gör all kommunikation enklare och mer flytande. HD Voice och Digital Signal Processing gör din röst tydlig, så kunden uppfattar nyanser och kan förstå dig bättre. Den brusdämpande mikrofonen filtrerar bort ljud från din stökiga omgivning, så att det bara är din stämma som kommer igenom. Använd ditt headset till kommunikation och musik, på kontoret eller i farten. Gör mikrofonarmen nästan osynlig genom att sätta den i huvudbygeln. På resan kan du också packa ned headsettet i den läckra väskan. Så du kan uppleva fantastisk ljudkvalitet och smidig kommunikation överallt.

Jabra Evolve 40 MS Stereo är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.