Jabra Evolve 40 Stereo

576,00 kr 460,80 kr
I lager
SKU
14401-10
   

Jabra Evolve 40 Stereo ger dig solitt ljud och god samtalskvalitet, när du talar och hör musik i HiFi kvalitet genom mobilen. Med 3,5 mm jack är den lätt att ansluta överallt, så du slipper tänka på instabil Bluetooth förbindelse.

Levereras utan USB kontroll, för enkel och stabil PC kommunikation.

Större komfort och högre produktivitet
Jabra Evolve 40 Stereo ger dig bättre komfort, produktivitet och samtalskvalitet till dina professionella mobilsamtal. Du ansluter det enkelt och effektivt med 3,5 mm jack, så att du alltid snabbt kan slå en signal, när och var du vill. Den solida huvudbygeln med mjuka öronkuddar sitter komfortabelt och kan anpassas som du vill. HiFi-hörlurarna är i stereo, så du upplever ett fantastiskt ljud - både när du talar i mobilen och när du lyssnar på musik. Du upplever en större effektivitet och produktivitet, eftersom du kan utestänga alla oljud när du arbetar, och har dina händer fria, när du pratar med kunder.

Undgå oljud och andra avbrott
Evolve 40 är anpassade för att göra dina mobilsamtal mer flytande och naturliga. HD Voice och Digital Signal Processing gör dig kristallklar i luren, eftersom det aktivt fångar fler nyanser i din röst. Bakgrundsstörningar från kontoret eller caféet blir bortfiltrerat genom mikrofonen, så din stämma framkommer ännu tydligare. Du kan enkelt integrera mikrofonarmen i huvudbygeln, så att den nästan blir osynlig, när du inte pratar i telefon.

Mer information
Headset förbindelse 3.5mm jack

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.