Jabra Evolve 40 UC Mono

750,00 kr ( 600,00 kr. Exkl. moms )

Jabra Evolve 40 UC Mono headset till både PC, mobil och tablet med USB och jackstick. Du får sublim komfort och samtalskvalitet, effektiv styrning av samtal och ljud, och du kan välja att visa dina kolleger om du är upptagen genom att aktivera Busylight på ditt headset och din USB kontrollstation.

Brand: Jabra

Availability: På lager

Varunummer: 6393-829-209
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ditt headset för hela arbetsdagen
Jabra Evolve 40 UC Mono är för dig som kräver stort fokus under din arbetsdag. Du kan både ansluta headsettet till PC med USB och mobil med jack. Använd det till all din moderna kommunikation utan besvärlige installationer, Plug & Play installerar det automatiskt på alla enheter. Kontrollstationen på sladden ger dig snabb och enkel åtkomst till viktiga funktioner, och du kan visa dina kolleger om du vill arbeta ostört med Busylight på både kontrollstation och headset. Med en smart mono design kan du vara närvarande i omgivningen, samtidigt som du fördjupar dig i samtalet.

Professionellt ljud både ute och inne
Gör dina kunder glada med det fantastiska samtalsljudet du får med Evolve 40. HD Voice och Digital Signal Processing fångar upp och bearbetar allt du säger, så att kunden hör din rena stämma utan förvrängning. Brusdämpning filtrerar bort ytterligare bakgrundsljud, så du hörs helt klart och tydligt, även i stökiga omgivningar. Du kan använda headsettet både på kontoret och i farten, bara koppla det till mobiltelefonen när du är ute. Du kan också lägga ner det i ett läckert reseetui, så att du kan ta med dig dina professionella samtal överallt.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse USB sladd

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.