Jabra Evolve 40 UC Mono

833,00 kr 666,40 kr
I lager
SKU
6393-829-209
   

Jabra Evolve 40 UC Mono headset till både PC, mobil och tablet med USB och jackstick. Du får sublim komfort och samtalskvalitet, effektiv styrning av samtal och ljud, och du kan välja att visa dina kolleger om du är upptagen genom att aktivera Busylight på ditt headset och din USB kontrollstation.

Ditt headset för hela arbetsdagen
Jabra Evolve 40 UC Mono är för dig som kräver stort fokus under din arbetsdag. Du kan både ansluta headsettet till PC med USB och mobil med jack. Använd det till all din moderna kommunikation utan besvärlige installationer, Plug & Play installerar det automatiskt på alla enheter. Kontrollstationen på sladden ger dig snabb och enkel åtkomst till viktiga funktioner, och du kan visa dina kolleger om du vill arbeta ostört med Busylight på både kontrollstation och headset. Med en smart mono design kan du vara närvarande i omgivningen, samtidigt som du fördjupar dig i samtalet.

Professionellt ljud både ute och inne
Gör dina kunder glada med det fantastiska samtalsljudet du får med Evolve 40. HD Voice och Digital Signal Processing fångar upp och bearbetar allt du säger, så att kunden hör din rena stämma utan förvrängning. Brusdämpning filtrerar bort ytterligare bakgrundsljud, så du hörs helt klart och tydligt, även i stökiga omgivningar. Du kan använda headsettet både på kontoret och i farten, bara koppla det till mobiltelefonen när du är ute. Du kan också lägga ner det i ett läckert reseetui, så att du kan ta med dig dina professionella samtal överallt.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.