Jabra Evolve 40 UC Stereo

1 039,00 kr 831,20 kr
I lager
SKU
6399-829-209
   

Jabra Evolve 40 UC Stereo har både USB och jackstick för all din kommunikation via PC, mobil och tablet. Busylight lyser när du talar, så att dina kolleger vet när du är upptagen. Med sublim samtalsstyrning via USB och perfekt HiFi ljud i öronen är detta ett utmärkt headset för den moderna medarbetaren.

Stark design och större fokus
Jabra Evolve 40 UC Stereo ger dig maximalt fokus på ditt arbete och dina samtal. Anslut det till PC med USB och mobil med jack utan besvärlig uppsättning. Plug & Play installerar det automatisk på alla enheter. Du kommer enkelt åt alla viktiga funktioner med intuitiv kontroll på ledningen, och Busylight på både kontrollstation och headset visar dina kolleger om du er upptagen. Stereo designen med HiFi kvalitet giver dig en fantastisk musikupplevelse, så du kan utestänga din omgivning när du behöver koncentrera dig på dina arbetsuppgifter eller dina samtal.

Professionellt ljud både hemma och borta
Du får med Evolve 40 ett fantastiskt samtalsljud, som gör all kommunikation enklare och mer flytande. HD Voice och Digital Signal Processing fångar upp och bearbetar din röst, så att kunden hör dig kristallklart. Brusdämpning filtrerar bort ytterligare bakgrundsljud, även i en miljö med mycket oljud. Använd headsettet till både kommunikation och musik på kontoret eller i farten. Mikrofonarmen integreras enkelt i huvudbygeln, så att den nästan är osynlig, och du kan lägga ner det i den läckra fodralet på resan. Så du kan ta det med dig och uppleva fantastiskt ljud och god kommunikation överallt.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.