Jabra Evolve 65 MS Mono

1 495,00 kr 1 196,00 kr
Ej i lager
SKU
6593-823-309

Jabra Evolve 65 MS Mono är ditt trådlösa headset med Bluetooth till Skype for Business på PC, mobil och tablet. Den intuitiva styrningen på headsettet ger dig full kontroll över samtalet, och HiFi ljud och filtrering av brus ger dig den bästa samtalskvaliteten.

Jabra Evolve 65 MS Mono är certifierat för Skype for Business och Lync

Kompromisslös och trådlös design
Jabra Evolve 65 MS Mono är ditt professionella headset med trådlös Bluetooth till både PC och mobil. Det är certifierat för Skype for Business. Koppla udd det med Plug & Play, och det fungerar direkt. Med Dual Connectivity kan du vara kopplad mot mobil och PC samtidig, och du kan till och med gå upp till 30 meter bort utan att mista förbindelsen. Svara och lägg på med en kontroll på headsettet, så behöver du inte sitta vid telefonen. En inbyggd Busylight indikator visar dina kolleger om du er tillgänglig eller ej. Med en smart mono design kan du följa med i omgivningen, även om du fokuserar på ditt samtal.

Professionella samtal överallt
Jabra Evolve 65 kombinerar trådlös frihet med professionellt ljud i dina samtal. HD Voice fångar tillsammans med Digital Signal Processing hela ditt röstregister, och den brusdämpande mikrofonen reducerar larmet från den miljö du befinner dig i. Med PeakStop skyddar du dig mot skadliga ljud. Evolve 65 håller länge med upp till 10 timmars samtalstid. Ta med det på resan i det läckra reseetui eller använd det som ditt headset i bilen. Det kan användas överallt.

Jabra Evolve 65 MS Mono är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.