Jabra Evolve 65 MS Stereo med headset holder

1 995,00 kr 1 596,00 kr
Ej i lager
SKU
6599-823-399

Jabra Evolve 65 MS Stereo är ditt trådlösa headset med Bluetooth till Lync på PC, mobil och tablet. HiFi ljudet täcker både behovet för telefoni och musik, och en brusdämpande mikrofon säkrar samtal av högsta kvalitet.

 

Jabra Evolve 65 MS Stereo är certifierat för Skype for Business och Lync

Flexibelt och funktionellt
Jabra Evolve 65 MS Stereo kombinerar trådlös flexibilitet med professionell funktionalitet. Du kan koppla det till PC och mobil via Bluetooth, och det fungerar direkt tack vare Plug & Play. Det är certifierat till Skype for Business, och med Dual Connectivity kan du koppla dig mot både PC och mobil samtidig. Du kan röra dig upp till 30 meter från basen utan försämring av ljudet. Med bra HiFi stereo hörlurar med brusreducering kan du behålla fokus på dina uppgifter. Sätt igång musiken, stäng ute alla oljud i omgivningen, och fokusera utan att bli störd.

Professionella samtal och musik var du än är
Jabra Evolve 65 ger dig professionell ljudteknologi utöver din trådlösa frihet. En brusreducerande mikrofon eliminerar larm omkring dig, och HD Voice gör din röst ren och tydlig. Därför kan kunden alltid höra vad du säger, och samtalet blir lätt och smidigt. Evolve 65 har ett batteri som håller i upp till 10 timmar. Sätt mikrofonen i huvudbygeln, så den nästan är osynlig, och använd Evolve som ett fantastiskt musikheadset. Eller använd det till att fortsätta samtalet i bilen. Eller tag det med på resan i ett läckert etui. Det kan tas med överallt. Bara du själv sätter gränserna.

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.