Jabra Evolve 65 UC Mono

1 495,00 kr 1 196,00 kr
Ej i lager
SKU
6593-829-409

Jabra Evolve 65 UC Mono ger dig trådlös frihet med Bluetooth till både PC, mobil och tablet. Du får samtidig intuitiv samtalsstyrning på headsettet samt fantastiskt HiFi ljud och brusdämpande mikrofon, som garanterar dig en professionell samtalskvalitet.

Kompromisslös och trådlös design
Jabra Evolve 65 UC Mono gör ditt professionella headset ännu mer flexibelt med sin trådlösa Bluetooth design för både PC och mobil. Du kan gå upp till 30 meter bort från din bas, och med Dual Connectivity kan du vara kopplad mot PC och mobil samtidig. Du har full kontroll över dina samtal direkt på headsettet, så du kan besvara och lägga på, även om du inte sitter vid telefonen. Låt dina kolleger veta att du er upptagen med hjälp av Busylight indikatorn på headsettet. Med en smart mono design kan du hänga med i vad som händer i omgivningen samtidigt som du fokuserar på samtalet.

Professionella samtal överallt
Jabra Evolve 65 kombinerar trådlös frihet med den marknadsledande professionella kvaliteten och teknologin. HD Voice gör tillsammans med Digital Signal Processing din röst helt ren och naturlig i andra änden, så att kunden kan höra dig kristallklart. PeakStop skyddar dig mot skadliga ljud, och en brusdämpande mikrofon reducerar oljuden från din omgivning. Med upp till 10 timmars taltid håller Evolve 65 lika länge som du, så du också kan använda det i farten. Den smarta väskan ger dig möjlighet att ta det med på resan, så du kan använda det överallt.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.