Jabra Evolve 65 UC Mono med headset holder

1 895,00 kr 1 516,00 kr
Ej i lager
SKU
6593-823-499
Jabra Evolve 65 UC Mono levererar en överlägsen kvalitet för samtal på både PC och mobil. Med trådlös Bluetooth slipper du sladdar och har upp till 30 meters räckvidd. Sätt ditt headset i hållaren, så är ditt headset alltid fulladdat.

Professionella samtal överallt
Jabra Evolve 65 UC Mono ger dig en total trådlös frihet, när du vill vara i förbindelse med telefon via PC eller mobil på kontoret. Anslut det via Bluetooth och njut av upp till 30 meters räckvidd. Dual Connectivity gör dessutom att du kan ansluta dit Jabra headset till två enheter samtidig.

Mikrofonen i HD Voice kvalitet fångar din röst med ännu fler detaljer, och med inbyggd bullerreduktion tar den bort alla oönskade ljud i bakgrunden. Det betyder att personen i den andra änden hör dig tydligt, medan ljud från kontorsmaskiner och kolleger i lokalen filtreras bort.

Mikrofonarmen är designad för att sitta perfekt, när du talar i telefon. Med placeringen på perfekt avstånd från munnen fångar den upp din stämma både kraftigare och renare. Du kan med en magnet gömma undan mikrofonarmen i huvudbygeln, så att den inte sitter i vägen när du inte pratar i telefonen.

Full kontroll och överblick
Den intuitiva och användarvänliga kontrollfunktionen på headsettet gör att du kan styra både ljud och samtal med ett enkelt tryck. Du kan besvara och lägga på, och du kan justera ljudstyrkan och sätta mikrofonen på mute.

På hörluren sitter en visuell Busylight-indikator, som automatiskt lyser upp, när du är i samtal. Så dina kolleger kan direkt se, när du är upptagen. Du kan också slå om den manuellt, när du inte vill bli störd.

Det smarta designen med det ena örat fritt ger dig dock möjlighet att följa med i omgivningen, så du är aldrig helt isolerad från kollegerna omkring dig.

Kompromisslös design hela dagen
Batteriet i headsettet håller för upp till 10 timmars aktivt användande, så du kan använda det hela arbetsdagen, och ändå ha det med när du är på språng. Den lätta och praktiska väskan skyddar ditt Evolve headset, när du packar ner det under resan.

Med Evolve 65 följer också ett headset ställ, som automatiskt håller det uppladdat. Anslut din headsethållare till datorn eller till strömsticket via USB-ledningen och sätt ned headsettet när du inte använder det. Så kommer du aldrig i närheten av att stå utan batteri.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.