Jabra Evolve 65 UC Stereo

1 595,00 kr 1 276,00 kr
Ej i lager
SKU
6599-829-409

Jabra Evolve 65 UC Duo är ett headset för alla dina kommunikationsbehov, med Bluetooth till både PC och mobil. HiFi ljudet är fantastiskt för både musik och telefoni, och med brusreducerande mikrofon får du den högsta samtalskvaliteten.

Fokus och flexibilitet
Jabra Evolve 65 UC Stereo är den perfekta kombinationen av professionellt design och trådlös flexibilitet. Du kan enkelt koppla det till både PC med Plug & Play och till mobil med NFC, och det fungerar med det samma. Med Dual Connectivity kan du vara kopplad till PC och mobil samtidig, och du kan till och med gå upp till 30 meter bort utan att tappa förbindelsen. Två hörlurar med passiv ljuddämpning och HiFi kvalitet levererar maximal fokus. Ta på headsettet och starta musiken för att utestänga buller, så att du kan koncentrera dig på dina uppgifter utan störningar.

Professionella samtal och musik överallt
Jabra Evolve 65 kombinerar trådlös frihet med professionell ljudteknologi. Din röst hörs helt ren och naturlig med HD Voice, och en brusfiltrerande mikrofon eliminerar larmet omkring dig, så att kunden alltid hör vad du säger. Med upp till 10 timmars taltid håller Evolve 65 lika länge som du, och du kan lugnt använda det i bilen eller på tåget som musikheadset, eftersom du kan göra mikrofonen nästan osynlig genom att sätta den i huvudbygeln. Ta det också tryggt och säkert med på resan, i en medföljande smart väska.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.