Jabra Evolve 65 UC Stereo med headset holder

1 996,00 kr 1 596,80 kr
Ej i lager
SKU
6599-823-499

Jabra Evolve 65 UC Stereo levererar med Bluetooth en total trådlös frihet kombinerat med en professionell samtalskvalitet. Det fungerar lika bra till både dator och mobil, och den medföljande headsethållaren ser till att hålla ditt headset redo för din arbetsdag.

Professionella samtal överallt
Jabra Evolve 65 UC Stereo ger dina professionella samtal via dator eller mobil en komplett trådlös frihet, med upp till 30 meters räckvidd, och Dual Connectivity, som kopplar upp dig mot två enheter samtidigt.

Den specialdesignade mikrofonen är optimerad för kontorsmiljön, så att du alltid kan höras tydligt i samtalet, oavsett hur mycket medarbetarna stökar omkring dig. Det inbyggda bullerfiltret reducerar allt larm omkring dig, både från kolleger och kontorsmaskiner, och HD Voice teknologin fångar alla detaljer i din stämma, så att du hörs klart och tydligt i andra änden.

Mikrofonarmen är också konstruerad speciellt för kontorslivet och sätter mikrofonen i perfekt vinkel för att fånga din röst på bästa sätt. Du kan dessutom gömma undan den effektivt med en magnet i huvudbågen, så att den inte sitter i vägen när du inte talar i telefon.

Full kontroll och fantastiskt ljud
Det är enkelt och smidigt att styra samtalet med Evolve 65. Du kan med ett enkelt tryck på sidan av headsettet både besvara samtal och lägga på, justera volymen och stänga av mikrofonen, så att du alltid har full kontroll utan att behöva sträcka dig efter varken mus eller mobil.

Du visar samtidigt enkelt och visuellt dina kolleger när du är upptagen i telefonen, genom att den tydliga Busylight-indikatorn på öronen lyser upp. Du kan också manuellt tända och släcka den, om du ska koncentrera dig och vill vara i fred. Du slipper irriterande och onödiga störningar.

Headsettet har samma höga kvalitet för musik som för samtal. Med HiFi-ljud i hörlurarna hör du rika och levande toner från hela spektrat, vilket låter dig njuta av musiken i fulla drag. Passiv bullerreduktion ger dig också extra fokus när du vill utestänga omvärlden.

Kompromisslös design hela dagen
Med upp till 10 timmars aktiv taltid på en enkel uppladdning är Evolve 65 ett Bluetooth headset till kontoret, som räcker längre än din arbetsdag. Om du vill ha det med när du är i farten, kan du med fördel packa ner dit Jabra headset i ett medföljande reseetui som skyddar det mot stötar och slag på turen.

För att ge dig en naturlig placering och dessutom batteriladdning på skrivbordet får du en enkel och robust headsethållare med i paketet. Koppla hållaren till datorn eller väggen, och du kan vara säker på att headsettet är klart att använda hela nästa dag.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.