Jabra Evolve 65t MS

3 995,00 kr 3 196,00 kr
Ej i lager
SKU
6598-832-109

Jabra Evolve 65t MS befriar dig äntligen från både sladdar och huvudbyglar, och levererar den första egentliga trådlösa headsetlösningen för dina professionella telefonsamtal, samt för musik och podcasts. Det är världens mest diskreta Skype for Business certifierade headset till kontoret och på farten, och består av två små in-ear stycken, som du sätter i öronen. Det är allt.

Trådlöst. Som i totalt trådlöst.
Jabra Evolve 65t MS befriar dig äntligen från både sladdar och huvudbyglar, och levererar den första egentliga trådlösa headsetlösningen för dina professionella telefonsamtal, samt för musik och podcasts. Det är världens mest diskreta Skype for Business certifierade headset till kontoret och på farten, och består av två små in-ear stycken, som du sätter i öronen. Det är allt.
 
För att ge dig fullt professionell funktionalitet med din Skype for Business på PC levereras headsettet med en Bluetooth dongle, du sätter i USB-ingången. Evolve 65t är redan kopplat och förinställt till din softphone, så du sätter helt enkelt bara in det, och så fungerar det direkt. Du kan naturligtvis också para headsettet med din mobil eller tablet som vilket Bluetooth headset helst, och Evolve 65t kan komma ihåg upp till åtta enheter och vara kopplat till två på samma gång.
 
Du kan lugnt använda headsettet aktivt under hela arbetsdagen. Med upp till 5 timmars ström på en enkel uppladdning håller Evolve 65t utan problem till både musik och samtal, och om du lägger dem i ett medföljande etui, kan du hålla dem konstant uppladdade. När du tar dem med på språng, blir etuiet din egen powerbank med hela två extra uppladdningar, som ger dig totalt 15 timmars batteri på resan. Du får också en resepåse, som ser till att dina öronproppar inte försvinner.
 
Professionellt ljud utan brus
Evolve 65t MS levererar genom sin design en effektiv passiv brusreducering, som gör att du kan höra allt som blir sagt under samtalet, och det hjälper dig att fokusera med musik i öronen. Om du vill kunna höra vad som sker runt omkring dig, kan du aktivera HearThrough, så kommer ljudet från din omvärld att tränga igenom, som om du inte alls hade headsettet på. För att ge dig den allra bästa passformen får du EarGels i tre olika storlekar, så att de sitter perfekt i just dina öron.
 
Den diskreta designen utan mikrofonarm betyder inte, att du får ett dåligt samtalsljud. Tvärtemot. Hela fyra dedikerade mikrofoner ser till att blockera ljud från alla håll utom från din egen röst, och resultatet är, att du hörs tydligt och klart i luren hos den person, du talar med. Mikrofonerna är dessutom designade till att filtrera bort vindbrus, när du tar med ett samtal utomhus.
 
Hi-Fi i hörlurarna levererar en solid ljudupplevelse till musik och podcasts. Evolve 65t klarar att återge hela ljudspektrat som dina öron kan uppfatta, och du kommer därför att uppleva ett levande och dynamiskt ljud. Du kan dessutom anpassa ljudbilden till just dina öron och din smak, genom att göra dina personliga inställningar i equalizeren genom Jabra Sound+ appen på din telefon.

Helt utan händer
Evolve 65t MS är inte bara anpassat till att göra dina samtal och din musikupplevelse bättre, men också att göra allt mycket lättare. Du kan därför enkelt både svara på telefonsamtal och lägga på, skruva upp och ned för volymen samt växla mellan låtar med ett enkelt tryck på headsettet.

Du kan dessutom enkelt nå Google Assistant eller Apple Siri, så att du med hjälp av röstkommandon både kan söka på nätet, ringa kontakter eller finna den perfekta musiken till ditt humör.
 
Evolve 65t MS är certifierat för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.