Jabra Evolve 65t UC

3 995,00 kr 3 196,00 kr
Ej i lager
SKU
6598-832-209

Jabra Evolve 65t är världens första professionella headset helt utan sladdar, huvudbygel eller annat, som tar en massa plats eller sitter i vägen. Headsettet består av två små öronproppar, som du diskret sätter i öronen, så att du kan njuta av musik och samtalsljud i professionell toppklass. De varken syns eller känns. Men de hörs!

Trådlöst. Som i totalt trådlös.
Jabra Evolve 65t är världens första professionella headset helt utan sladdar, huvudbygel eller annat, som tar en massa plats eller sitter i vägen. Headsettet består av två små öronproppar, som du diskret sätter i öronen, så att du kan njuta av musik och samtalsljud i professionell toppklass. De varken syns eller känns. Men de hörs!
 
Headsettet kan anslutas till både dator och smartphone via Bluetooth. Med i paketet får du nämligen en USB Bluetooth dongle, som du kan sätta i din PC, och Evolve 65t är redan parat och förinställt för att passa till de flesta större softphones, så du kan komma igång och använda dem direkt.
 
Med upp till 5 timmars batteri på en enkel uppladdning har du rikligt med ström till hela arbetsdagen, och om du befinner dig på språng utan möjlighet att ladda, kan du lägga ner dem i ett medföljande laddningsetui, som också fungerar som powerbank med inbyggt batteri till två extra uppladdningar. Så du har totalt 15 timmars batteri med på vägen. Du får också en liten resepåse, så att du kan försäkra dig om att headsettet inte försvinner.
 
Professionellt ljud utan brus
Öronpropparna är designade till att blockera bakgrundsljuden genom en effektiv passiv brusreducering, och du får dessutom EarGels i tre storlekar, så att du kan välja den bästa och mest isolerande passformen. Och när du har behov av att höra vad som händer runt omkring dig, kan du med ett enkelt tryck aktivera HearThrough.
 
Fyra mikrofoner ser till att leverera ett samtalsljud, som helt klart överträffar alla vanligen använda headsets. De ser till att digitalt analysera och reducera alla bakgrundsljud, så att personen i den andra änden av linjen hör din stämma och inget annat. Mikrofondesignen skyddar dig dessutom mot vindbrus, om du behöver ta emot samtal utomhus.

Musik och podcasts njuter du naturligtvis av i Hi-Fi kvalitet med ett brett spann, som täcker hela den mänskliga hörseln, så du får med alla detaljer i ljudet. Du kan dessutom skräddarsy din musikupplevelse till att passa just din smak, med en personlig equalizer, som du kan hitta genom att downloada Jabra Sound+ appen.

 
Helt utan händer
Evolve 65t UC ger dig också möjlighet att styra både samtal och ljud smidigt och enkelt med ett litet tryck på örat. Anpassade knappar låter dig ta emot samtal och lägga på, justera ljudstyrkan och hoppa mellan låtar.

Du kan dessutom enkelt komma åt telefonens egen röststyrning, oavsett om det är Google Assistant eller Apple Siri, så att du kan söka på nätet, hitta kontakter eller välja din favoritlåt, utan att behöva ta fram mobilen.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.